Računalništvo, telefonija
05.06.2020 12:45
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Microsoft Edge odslej tudi preko sistema za posodobitve

Uporabniki operacijskih sistemov Windows 10 bodo novi spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium prejeli samodejno.
Uporabniki operacijskih sistemov Windows 10 bodo novi spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium prejeli samodejno.

Na začetku letošnjega leta so uporabniki operacijskega sistema Windows 10 prejeli končno različico spletnega brskalnika Edge s pogonom Chromium. Microsoft je na nedavni konferenci Build objavil, da v njihov spletni brskalnik Edge prihaja veliko novih funkcij, ki nas bodo zagotovo razveselile.

Medtem ko je bilo potrebno novi spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium doslej nameščati ročno, uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 tega ne bo več treba početi. Pri podjetju Microsoft so namreč najavili, da bo novi Edge mogoče namestiti kar preko sistema posodobitve za njihov operacijski sistem Windows 10. Ta bo na voljo za prenos za uporabnike operacijskega sistema Windows 10 različice 1803 in kasnejše in bo seveda na voljo povsem brezplačno.

Uporabniki operacijskih sistemov Windows 10 bodo novi spletni brskalnik Edge s pogonom Chromium prejeli postopoma. To v praksi pomeni, da ga bodo vsi uporabniki prejeli v roku nekaj tednov. Če pa ste neučakani, ga lahko že sedaj prenesete ročno, in sicer preko spletne povezave https://www.microsoft.com/en-us/edge.


Prijavi napako v članku