Telefonija
15.07.2008 07:56

Deli z drugimi:

Share

Novi LG-jev dinamični mobilnik

Pri LG Mobile so za uporabnike, ki na svojih mobilnikih veliko uporabljajo elektronsko pošto, obiskujejo spletne strani in klepetalnice ter pošiljajo kratka sporočila SMS, pripravili mobilnik LG KS360. Njegova glavna odlika je drsna tipkovnica polne velikosti s QWERTY-naborom tipk. Poleg velike tipkovnice telefon premore še na dotik občutljiv zaslon, fotoaparat ločljivosti 2 milijona točk ter režo za kartice tipa MicroSD.

Vnos krajših in daljših besedil z novim LG KS360 zelo olajšano opravilo. Ko uporabnik uporablja drsno tipkovnico, se zahvaljujoč vgrajenemu pospeškomeru prilagodi tudi slika na preglednem 2,4-palčnem zaslonu LCD (samodejni zasuk za 90 stopinj). Kljub vgrajeni tipkovnici telefon ostaja kompaktnih dimenzij, saj meri vsega 10x5x1,7 cm in kot tak zlahka sodi v vsak žep ali torbico.

Mlajšim uporabnikom so prilagojene tudi barvne kombinacije mobilnika, saj je LG KS360 na voljo v srebrni in svetlomodri, beli in roza, črni in rdeči ter črni in sivi barvi. Novinec je tudi ustrezno multimedijsko podprt, predvaja namreč priljubljene glasbene datoteke formata MP3 ter video posnetke formata MPEG4, LG pa je v telefon vgradil tudi Bluetooth tehnologijo za povezovanje z ostalimi brezžičnimi dodatki (slušalkami, zvočniki, drugimi telefoni …).

LG KS360 v Slovenijo prihaja oktobra, takrat pa bo znana tudi maloprodajna cena.


Prijavi napako v članku