Računalništvo, telefonija
03.06.2008 09:11

Deli z drugimi:

Share

Novi direktor Finančnega sektorja družbe Si.mobil d.d.

Vodenje Finančnega sektorja, ki zajema oddelke kontrolinga, računovodstva ter izterjav in preprečevanja zlorab, bo z junijem prevzel Boštjan Škufca Zaveršek. Boštjan bo neposredno odgovoren članu uprave Milanu Zaletelu, ki je poleg finančnega in pravnega področja odgovoren tudi za tehniko. Milan Zaletel je ob imenovanju novega direktorja povedal: “Si.mobil je danes uspešno podjetje prav zaradi predanih in sposobnih ljudi. V ponos nam je, da lahko tako pomembno funkcijo prevzame nekdo izmed zaposlenih. Boštjan je s svojimi bogatimi izkušnjami na finančnem področju in strokovno podkovanostjo nedvomno pravi človek za ta položaj.”

Boštjan Škufca Zaveršek se je Si.mobilu pridružil kot študent leta 1999. S svojo karierno potjo je začel v Naročniškem sektorju. V naslednjih letih se je spoprijel z različnimi vlogami, ki so bile v večini povezane z vzpostavljanjem novih funkcij v rastočem podjetju. Zasnoval je Si.mobilov projektni kontroling in službo notranje revizije, od leta 2004 pa je vodil oddelek za izterjave in preprečevanje zlorab. Poleg tega je pod njegovim vodstvom Si.mobil uspešno izpeljal nekatere projekte, ki temeljijo na elektronskem poslovanju, med drugim tudi e-račun in storitev Si.asistent.

Vodstvo družbe Si.mobil
Upravo družbe Si.mobil predstavljata Dejan Turk, predsednik uprave, in Milan Zaletel, član uprave; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Rok Založnik, odgovoren za sektor tehničnih storitev, Tomi Mlinar, odgovoren za sektor omrežje in kakovost, Peter Curk, odgovoren za marketing, Barbara Gorše, odgovorna za naročniški sektor, Gregor Banič, odgovoren za prodajo, Andrej Špik, odgovoren za regulatorni sektor, in Boštjan Škufca Zaveršek, odgovoren za finančni sektor.


Prijavi napako v članku