Računalništvo, telefonija
17.05.2019 11:45

Deli z drugimi:

Share

Novi Amazon Fire 7 za manj kot 70 evrov

Novi tablični računalniki Amazon Fire 7 za nizko ceno ponuja veliko!
Novi tablični računalniki Amazon Fire 7 za nizko ceno ponuja veliko!

Na področju tabličnih računalnikov je konkurenca vse večja, kar njihove proizvajalce »sili« v pripravo vedno bolj inovativnih izdelkov. Tokrat je svojih pet minut slave poželo podjetje Amazon, in sicer s pripravo nove različice svojega tabličnega računalnika Fire 7. Čeprav se novinec ne mora kosati s paradnimi konji priznanih proizvajalcev, bo ta več kot odličen za običajne uporabnike, ki prisegajo na storitve podjetja Amazon in druge storitve, ki so brezplačno na voljo kot spletna storitev.

Tablični računalnik Amazon Fire 7 navdušuje predvsem po ceni, saj je zanj v prosti prodaji treba odšteti zgolj 69,99 evrov, kar je seveda precej manj od primerljivih izdelkov. Novost je opremljena s hitrejšim štirijedrnim procesorjem in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov oziroma 32 gigabajtov (odvisno od različice), ki ga lahko po potrebi razširimo s pomočjo pomnilniške kartice microSD, in sicer do kapacitete 512 gigabajtov. Novi Amazon Fire 7 je pričakovano opremljen s 17,8-centimetrskim (7-palčnim) zaslonom IPS ločljivosti 1.024 x 600 slikovnih točk, napolnjena vgrajena baterija pa zadošča za okoli sedem ur avtonomije delovanja pri branju elektronskih knjig.

Novi tablični računalnik Amazon Fire 7 je seveda na voljo za nakup preko spletne prodajalne Amazon (https://www.amazon.co.uk/). Novost je na voljo v kar štirih barvnih odtenkih.


Prijavi napako v članku