Obvestila podjetij
10.02.2011 10:30
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova spletna stran Flip IT

Storitev Flip IT je pri slovenskih kupcih doživela res pozitiven sprejem, saj malim in srednjim podjetjem pomaga reševati IT zagate. Da bi storitev še bolj približali našim uporabnikov, smo se odločili prenoviti našo spletno stran.
Nova spletna stran Flip IT
Nova spletna stran Flip IT

Samo za vas smo izdelali novo, sodobnejšo mesto, kjer boste lahko na preprost in pregleden način izvedeli vse o naši ponudbi in novostih, ki jih pripravljamo. Poleg tega bomo poskrbeli, da boste redno obveščeni tudi o sodobni tehnologiji, ki prihaja in spreminja sodobno poslovanje, torej s področja informacijskih sistemov, virtualizacijske tehnologije, računalništva v oblaku in še česa.

Veseli bomo vseh morebitnih pripomb, predlogov in pohval, predvsem pa upamo, da nam bo skupaj z vami in za vas uspevalo vzdrževati prijetno spletno stran, kamor se boste z veseljem vračali.

www.flipit.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku