Računalništvo, telefonija
06.09.2014 10:28
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova serija pripomočkov Camileo X-Sports

Novi pripomočki razširjajo obstoječo serijo, namenjeno različnimi športom, od kolesarjenja do smučanja.
Nova serija pripomočkov Camileo X-Sports
Nova serija pripomočkov Camileo X-Sports

Toshiba Europe predstavlja nabor novih pripomočkov za akcijsko kamero serije Camileo X-Sports. Izdelani z namenom še boljšega ovekovečenja vsakega akcijskega trenutka, pripomočki vključujejo teleskopsko palico, vakuumsko držalo, primež, plavajočo palico in torbo. Tako so primerni za obiskovalce koncertov, turiste, športnike in adrenalinske navdušence. Novi pripomočki bodo na voljo za nakup posebej ali v paketu.

Teleskopska palica za snemanje z različnih zornih kotov

Toshibina vsestranska teleskopska palica uporabnikom omogoča snemanje samega sebe ali prijateljev z različnih zornih kotov, lahko pa tudi množice, na primer na glasbenem festivalu. S popolnoma prilagodljivo glavo za 360-stopinjsko rotacijo kamere in z dolžino do 94 centimetrov je moč snemanje prestaviti na povsem novo raven.

Vakuumsko držalo za steklene površine

Z vakuumskim držalom lahko uporabniki pritrdijo svojo Camileo X-Sports kamero na različne steklene površine, na primer v avtomobile. Držalo, ki deluje, tudi ko je ohišje kamere v uporabi, uporabnikom omogoča hitro in varno pritrditev, ki ji lahko zaupajo.

Primež za akcijo na prostem

Primež uporabnikom omogoča pričvrstitev Camileo X-Sports kamere na različne objekte. Tako je idealen za aktivnosti na prostem, kot so kolesarjenje, veslanje in smučanje. Moč ga je preprosto pričvrstiti z razprtjem, prilega pa se objektom različnih oblik in velikosti, vključno z objekti nepravilnih ali tankih oblik.

Plavajoča palica za vodne avanture

Plavajoča palica omogoča Camileo X-Sports kameri lebdenje na vodi. Moč jo je preprosto držati, saj lebdi na vodi, zaradi žive rumene barve pa jo je mogoče tudi hitro opaziti. Nameščen ima zapestni trak.

Torba Camileo X-Sports za vse pripomočke

Uporabniki lahko odslej prenašajo Camileo X-Sports kamero in pripomočke s stilom, saj jim je na voljo namenska torba. Ima dovolj prostora za vse pripomočke in še več, s čimer lahko uporabniki prenašajo v eni torbi celotno snemalno opremo in jo uporabijo, kamorkoli jih avanture vodijo.

Ustvarjena za življenje v gibanju

Camileo X-Sports akcijska kamera, predstavljena v začetku tega leta, je bila ustvarjena z mislijo na akcijske trenutke. Vključuje 2-palčni (5,08 cm) zaslon LCD, s čimer lahko uporabniki opazujejo, kaj snemajo, in pregledujejo posnetke – skupaj z zajemom videa Full HD 60 fps in s širokokotnimi lečami. Na voljo je skupaj z že obstoječim naborom pripomočkov, kot so različna držala in daljinski upravljalnik, in je ob uporabi ohišja vodoodporna do globine 60 metrov.

Novi pripomočki Camileo X-Sports bodo na voljo v četrtem četrtletju tega leta.


Prijavi napako v članku