Računalništvo, telefonija
18.06.2004 12:02

Deli z drugimi:

Share

Nova naročniška akcija SiOL ADSL

Z današnjim dnem SiOL začenja novo poletno naročniško akcijo, ki bo trajala vse do 28. avgusta 2004. Vsi, ki bodo v tem obdobju na elektronski način sklenili naročniško razmerje za storitev SiOL ADSL in se obenem odločili za prejemanje računov v elektronski obliki, bodo deležni popusta v vrednosti 10.000 tolarjev z DDV pri plačilu priključnine na to storitev.

Postopek naročanja ADSL bo za vse, ki bodo pogodbo podpisali elektronsko in račune prejemati v elektronski obliki, podoben dosedanjemu, le da bo v tem primeru vsa komunikacija med uporabnikom in SiOL-om potekala izključno v elektronski obliki. Že v fazi poizvedbe se lahko bodoči naročnik odloči tudi za varen dostop do servisnih strani, naroči elektronski podpis aneksa k pogodbi za SiOL TV in se odloči za elektronsko obliko plačevanja računov za storitve podjetja SiOL. Po opravljeni poizvedbi bo SiOL uporabnika po elektronski poti obvestil o možnosti za priključitev na ADSL. Elektronsko sporočilo bo v primeru pozitivnega odgovora vsebovalo povezavo na pogodbo, ki jo bo naročnik lahko še v istem trenutku podpisal. Po začetku uporabe storitve SiOL ADSL bo SiOL uporabnikom, ki se bodo za to odločili, mesečno pošiljal račune v elektronski obliki na elektronski naslov, ki so ga izbrali ob podpisu pogodbe.

Pri elektronskem poslovanju se morajo sodelujoči med seboj identificirati in v uporabljenem sistemu je to mogoče na podlagi digitalnih potrdil.


Prijavi napako v članku