Računalništvo, telefonija
12.03.2004 09:30

Deli z drugimi:

Share

Nova generacija ročnih terminalov podjetja Symbol

Špica International je v svoj prodajni program uvrstila ročne terminale Symbol MC 9050-G iz najnovejše generacije ročnih terminalov Symbol. Terminale Symbol MC 9050-G odlikuje izredna robustnost in vsestranskost uporabe. Združujejo operacijski sistem Microsoft Windows CE .NET oziroma Windows Mobile 2003, velik LCD-zaslon, napredno tipkovnico, široke komunikacijske zmožnosti, vključno s standardom 802.11b, ter zmogljiv čitalec črtne kode.

Ročni terminali zasedajo vse pomembnejšo vlogo v delovnih procesih na področjih, kot so proizvodnja, trgovina, distribucija, skladišča ter logistika. Ob povezovanju z ustreznimi programskimi aplikacijami bistveno izboljšujejo obvladovanje in kakovost samih delovnih procesov ter storilnost zaposlenih.

Terminali Symbol MC 9050 so pri tem prava rešitev za zahtevna delovna okolja. Za uresničitev različnih potreb nudijo možnost izbire med štirimi različnimi tehnologijami vgrajenih laserskih čitalcev. Posebna laserska svetloba je dobro vidna tudi ob močni sončni svetlobi, odčitavanje pa je omogočeno na razdalji od 10 cm do 12 m, kar je uporabno zlasti v skladiščih z visokimi regali ali pri skeniranju z viličarjev. Izredna robustnost omogoča dolgo življenjsko dobo tudi v najzahtevnejših okoljih delovanja, saj terminal prenese padce na tla z višine do 1,8 m, in sicer tudi pri temperaturi do -20 °C, pri kateri klasična oprema postane zelo občutljiva na udarce. Pred poškodbami ščiti terminal posebno vpetje sestavnih delov, kakovostni materiali in dodatna zaščita ohišja, pri čemer je zaradi uporabe zaščite IP-64 odporen na prah in vlago.


Prijavi napako v članku