Računalništvo, telefonija
18.12.2007 11:06
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova generacija Microsoft Dynamics CRM

Microsoft je v proizvodnjo predal novo različico rešitve Microsoft Dynamics CRM (»Titan«) za upravljanje odnosov s strankami. Na voljo bo v obliki dveh izdelkov – kot Microsoft Dynamics CRM 4.0 za namestitve pri uporabniku in partnerjih ter kot storitev Microsoft Dynamics CRM Live, ki bo gostovala pri Microsoftu. Rešitev, zasnovana z enotno kodo za obe vrsti namestitev, omogoča uporabnikom izbiro modela namestitve glede na njihove specifične poslovne in informacijske potrebe ter možnost kasnejše spremembe modela v primeru spremenjenih potreb ali želja.

»Microsoft Dynamics CRM daje podjetjem po vsem svetu moč izbire,« je dejal Brad Wilson, generalni direktor za Microsoft Dynamics CRM pri Microsoftu. »Nova različica nam omogoča uresničevanje Microsoftove strategije programske opreme s storitvami in nudenje rešitev za upravljanje odnosov s strankami z odlično uporabniško izkušnjo in izjemno poslovno vrednostjo.«

Nekatere pomembnejše nove prednosti in zmožnosti:

· napredna arhitektura, ki podpira več uporabnikov na strežnik,
· razširjene globalne zmožnosti, vključno z izbiro več kot 25 jezikov
· nove zmožnosti za poslovno poročanje,
· napredna avtomatizacija poslovnih procesov Microsoft Windows Workflow
· nove zmožnosti za sodelovanje s strežnikom Microsoft Office Commnunications Server 2007, vključno s pokazatelji prisotnosti znotraj aplikacij CRM.

Novo izdajo rešitve Microsoft CRM Dynamics je v zadnjem letu v različnih vrstah namestitve uporabljalo že več kot 600 partnerjev in več kot 100 zgodnjih uporabnikov. Microsoft Dynamics CRM 4.0 bo na voljo v več kot 25 jezikih. Uporabniki z aktivno pogodbo Software Assurance so upravičeni do nove različice brez dodatnega plačila. Storitev Microsoft Dynamics Live CRM je trenutno na voljo omejenemu številu uporabnikov v ZDA in Kanadi.


Prijavi napako v članku