Računalništvo, telefonija
02.10.2009 10:30
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov portal aktualnih strokovnih poslovnih informacij

Dobavitelji znanja
Dobavitelji znanja

Na slovenskem spletu se je pojavil nov portal »Dobavitelji znanja«, ki slovenskim podjetnikom ponuja številne brezplačne informacije. Na svoj račun bodo prišli vsi, ki so žejni strokovnih informacij in bi radi poglobili ali pa le osvežili svoje znanje. Podjetniki lahko najdejo vsebine s področja vodenja, prodaje, poslovnega komuniciranja, financ in prava. Članki so kratki in jedrnati, njihov namen pa je opomniti podjetnike na kaj naj pazijo in kaj lahko še izboljšajo, da bi dosegali boljše rezultate.

Ker je poslovanje tesno povezano z davki in računovodstvom, je možno na portalu najti tudi številne informacije s tega področja. Namen tega dela je podjetnikom ponuditi vpogled v aktualne spremembe slovenske davčne zakonodaje in jim predstaviti posledice, ki jih spremembe prinašajo na poslovanje. Na portalu so predstavljeni tudi različni primeri na področju obračunavanja plač in drugih prejemkov iz delovnih razmerij.

Našli boste tudi obsežno zbirko ekonomske, pravne in tehnične literature, ki ne sme manjkati na polici sodobnega podjetnika. Obiščite portal na www.dobaviteljiznanja.si in si oglejte vsebine. Prvih 20 obiskovalcev, ki bodo posredovali svoje predloge, kako portal še izboljšati, bo prejelo podlogo za miško. (Oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku