Računalništvo, telefonija
07.05.2008 10:24
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nov član družine matričnih tiskalnikov TallyGenicom


TallyGenicom 2900

TallyGenicom v maju predstavlja novega člana družine matričnih tiskalnikov, model 2900. Gre za tiskalnik širine A3, ki prinaša tehnološke prednosti vrstične tehnologije v svet namiznega tiska in združuje najboljše iz obeh svetov. Tako imamo na voljo tiskalnik, namenjen najzahtevnejšim uporabnikom in visokim volumnom tiska (60.000 strani mesečno), izredno robusten in nezahteven za uporabo, obenem pa sposoben tiska z do 1.630 znaki v sekundi. Seveda zna uporabljati neskončne večplastne medije, skupno do 6 kopij in debeline do 0,63 mm.

Vrstična tehnologija prinaša še druge prednosti, saj so denimo stroški tiska in z njimi stroški lastništva mnogo nižji od primerljivih matričnih tiskalnikov, za kar poskrbi potrošni material visoke kapacitete. Dolga življenjska doba in zanesljivost, podprta s standardno TallGenicom garancijo, kakor tudi primernost za vsa razširjena okolja (Windows, Unix, Novell, DOS, IBM …) in možnost priključitve ter nadzora preko omrežja zagotavljajo enostavno uporabo in izpolnjevanje še tako zahtevnih nalog.

Cenovno in tehnično se TallyGenicom umešča med doslej najzmogljivejši matrični model 2380 ter začetni vrstični model 6306 in s tem jasno nakazuje svojo umestitev in ciljne uporabnike.

Več podatkov o tiskalniku je na voljo na www.printec.si.


Prijavi napako v članku