Triki in nasveti
14.10.2014 09:11

Deli z drugimi:

Share

Nokiini zemljevidi za Android!

Lastnikom Samsungovih pametnih mobilnih telefonov družine Galaxy je odslej na voljo izvrsten Nokijin navigacijski sistem HERE.
Lastnikom Samsungovih pametnih mobilnih telefonov družine Galaxy je odslej na voljo izvrsten Nokijin navigacijski sistem HERE.

Pred kratkim smo poročali, da bo najpozneje do konca meseca oktobra izvrsten Nokijin navigacijski sistem HERE brezplačno na voljo vsem lastnikom Samsungovih pametnih mobilnih telefonov družine Galaxy (bit.ly/Nokia-Here). To se je na srečo tudi zgodilo, saj je nadvse uporaben mobilni navigacijski sistem sedaj na voljo za vse Samsungove mobilne telefone družine Galaxy S, in sicer preko spletne trgovine Samsung. Novost je trenutno na voljo kot poskusna različica in sicer povsem brezplačno na spletni povezavi bit.ly/NokiA-Android.

Čeprav je novost trenutno na voljo kot poskusna različica, se v praksi obnese več kot odlično in je pisana na kožo tistim, ki jim Googlov pregrob poseg v zasebnost ni po godu. Ta namreč v marsičem prekaša Googlovo rešitev Maps, med največjimi prednostmi pa najdemo možnost uporabe navigacije brez povezave v svetovni splet. Kartografski sistem HERE lahko uporabljamo v skoraj 100 državah po vsem svetu, informacije o prometu so na voljo v več kot 40 državah, medtem ko so informacije o javnem prevozu na voljo v več kot 750 svetovnih mestih.

Novi kartografski sistem Here podjetja Nokia naj bi bil do konca letošnjega leta na voljo še za druge pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android. Pri tem velja še omeniti, da je ustrezno datoteko APK za mobilne naprave Android z uporabo spletnega iskalnika Google mogoče najti že danes.


Prijavi napako v članku