Telefoni
27.07.2009 06:04

Deli z drugimi:

Share

Nokia Surge tudi v Evropi

Oblikovno zanimiva Nokia 6760 slide.
Oblikovno zanimiva Nokia 6760 slide.

Pred kratkim je ameriški ponudnik mobilne telefonije AT&T pričel s trženjem pametnega mobilnega telefona Nokia Surge, ki ponuja prav vse napredne funkcije sodobnih mobilnikov. To vključuje bogato programsko opremo, uporabniški vmesnik S60, digitalni fotoaparat ločljivosti treh milijonov točk ter brezžični povezavi WiFi in HSDPA.

Lažji vnos podatkov omogoča razširjena tipkovnica Qwerty, ki je varno spravljena v hrbtnem delu naprave. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajeni pomnilnik in reža za kartice microSD. Kakovostnemu izrisu večpredstavnostnih vsebin pa je kos šestcentimetrski širokokotni zaslon ločljivosti 240 x 320 točk.

Pametni mobilni telefon Nokia Surge bo na srečo kmalu mogoče kupiti tudi na stari celini. Pri tem velja omeniti, da se novinec ne bo tržil pod oznako Surge ampak Nokia 6760 slide. Novi mobilnik podjetja Nokia bo zaradi prisotnosti razširjene tipkovnice Qwerty kakopak pisan najbolj na kožo tistim, ki množično uporabljajo storitve kot so Facebook, MySpace, Twitter, Google Talk in Windows Live Messenger. Cena mobilnika Nokia 6760 slide naj bi v prosti prodaji znašala okoli 240 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku