Telefoni
15.02.2013 05:45

Deli z drugimi:

Share

Nokia Asha 310: Pametni mobilnik za nezahtevne

Pametni mobilni telefon Nokia Asha 310 bo naprodaj v prvi četrtini letošnjega leta in bo namenjen tistim, ki za mobilnik niso pripravljeni odšteti veliko denarja. Zanj bo namreč v prosti prodaji potrebno odšteti okoli stotaka.
Za nakup pametnega mobilnega telefona Nokia Asha 310 bo potrebno odšteti zgolj stotaka!
Za nakup pametnega mobilnega telefona Nokia Asha 310 bo potrebno odšteti zgolj stotaka!

Pametni mobilni telefon Nokia Asha 310 je kot nalašč za uporabnike, ki za mobilnik niso pripravljeni odšteti veliko denarja, saj se njegova maloprodajna cena giba okoli stotaka. Strojna oprema je pričakovano primerna ceni, saj obsega 3-palčni (7,6-centimetrski) zaslon ločljivosti 400 X 240 slikovnih točk in vgrajeni pomnilnik kapacitete 128 megabajtov, ki pa ga na srečo lahko razširimo z uporabo pomnilniške kartice microSD (do 32 gigabajtov). Za povezovanje je na voljo nepogrešljiva brezžična povezava Wi-Fi.

Mobilnik Nokia Asha 310 ima za zajem fotografiji in videoposnetkov na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti dveh milijonov točk, medtem ko za brezskrbno navigacijo skrbita navigacijski sistem GPS in kartografski sistem Nokia Maps. Za brezskrbno deskanje po svetovnem spletu je poskrbljeno s spletnim brskalnikom Nokia Xpress Browser. Pametni mobilni telefon Nokia Asha 310 se lahko pobaha še z dvema režama za telefonske kartice SIM in možnostjo brezplačnega prenosa več kot 40 iger podjetja Electronic Arts.

Pametni mobilni telefon Nokia Asha 310 bo naprodaj v prvi četrtini letošnjega leta, k nam naj bi zašel še pred pričetkom pomladi. Novost bo na voljo v beli, sivi in svetlo zlati barvi, napolnjena baterija pa bo zadoščala za 17 ur pogovorov, 54 ur predvajanja glasbe ali do 600 ur v pripravljenosti.

Vas zanima več iz te teme?
Nokia telefoni

Prijavi napako v članku