Računalništvo, telefonija
23.07.2020 10:41
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nikonov fotoaparat je lahko tudi spletna kamera

Nikon je najavil, da bo v začetku avgusta na voljo beta različica nove aplikacije Webcam Utility za operacijski sistem Windows 10, ki zrcalnorefleksne (DSLR) in brezzrcalne fotoaparate nadgradi v prave spletne kamere.
Nikonov fotoaparat je lahko tudi spletna kamera
Nikonov fotoaparat je lahko tudi spletna kamera

Nikonov razvojni oddelek je odgovoril na razmere na trgu zaradi povečanega povpraševanja po spletnih kamerah in virtualnih srečanjih. Z Nikonovo novo programsko opremo bodo lahko vsi lastniki Nikonovih brezzrcalnih fotoaparatov Z 7, Z 6, Z 5 in Z 50 ter DSLR fotoaparatov D6, D850, D780, D500, D7500 in D5600 le-te uporabljali kot spletno kamero z vsemi najbolj priljubljenimi aplikacijami in programi za spletne konference. Po namestitvi programske opreme Webcam Utility povežemo fotoaparat z računalnikom prek USB vmesnika in spletna srečanja se lahko začnejo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku