Računalništvo, telefonija
16.08.2010 12:15
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nikonov D3S znova osvaja nagrade EISA

Nikon D3S
Nikon D3S

Nikonov ponos, fotoaparat D-SLR formata FX, je že drugo leto zapored osvojil najvišjo nagrado EISA. Pridobil si je naziv najboljši evropski profesionalni fotoaparat D3S. Nikon se je uvrstil med najboljše tudi v kategoriji najboljši evropski profesionalni objektiv. Laskavi naziv je prejel super telefoto objektiv AF-S NIKKOR 300 mm F2,8 G ED VR II s hitro zaslonko.

Vodja oddelka izdelkov za poklicne fotografe pri Nikon Europe Robert Cristina je povedal: »Veseli nas, da je fotoaparat serije D3 znova zmagal na prestižnem tekmovanju za nagrade EISA v kategoriji za najboljši evropski profesionalni fotoaparat. Po odzivu naših strank ugotavljamo, da smo s fotoaparatom D3X na pravi poti. Že lani je osvojil nagrado, zdaj pa smo mu z modelom D3S dodali še nekaj novih funkcij, kot je na primer funkcija D-Film v kakovosti HD in povsem nov slikovni senzor CMOS formata FX.«

Nikonov uspeh na podelitvi nagrad EISA je samo nadaljevanje uspeha, ki ga je fotoaparat D3S doživel na podelitvi nagrad TIPA (Technical Image Press Association) na začetku leta, ko je dobil nagrado za najboljši profesionalni digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat. To je še eden od mnogih dokazov Nikonovega vodilnega položaja v vrhunski fotografiji.


Prijavi napako v članku