Programska oprema
14.12.2006 06:53
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NiceLabel Enterprise Series


Nalepke pod nadzorom

Euro Plus, vodilni proizvajalec programske opreme za področje oblikovanja in tiskanja etiket, črtnih kod in RFID etiket, je poslal na svetovno tržišče novo skupino programov, ki se bo tržila pod imenom NiceLabel Enterprise Series.

Gre za novo poglavje v zgodovini trga tovrstnih programskih rešitev, saj je podjetje doseglo enkraten položaj – so namreč edini na svetovnem trgu sposobni ponuditi popoln spekter rešitev, ne glede na velikost kupca, ki je lahko obrtna delavnica, trgovina ali pa multinacionalka z obsežnimi proizvodnimi obrati na mnogoterih lokacijah.

NiceLabel Enterprise Series je skupina dveh produktov, ki so ju na trg poslali pod imeni NiceLabel Print Center in NiceWatch Enterprise in sta namenjena zadovoljevanju potreb po centraliziranem upravljanju in nadzoru tiskalniških sistemov ter tiskanju velikih količin etiket.

NiceLabel Print Center je programska rešitev, ki omogoča celovit nadzor nad večjim število tiskalnikov na različnih lokacijah znotraj in tudi izven lokalnega omrežja, saj je omogočen tudi vpogled preko Interneta. S povečanim nadzorom se zelo poveča zanesljivost sistema saj smo na vsako napako opozorjeni tudi preko elektronke pošte, RSS virov ali pa s pomočjo SMS sporočil. Vse to nam omogoča pravočasno ukrepanje ob morebitnih izpadih posameznih delov sistema, kar je izrednega pomena za nemoteno delovanje proizvodnih procesov.

NiceWatch Enterprise je strežniška programska oprema, ki je bila zasnovana za potrebe hitre integracije v obstoječe poslovne sisteme, omogoča pa tiskanje velikih količin etiket na neomejenem številu tiskalnikov istočasno.

Obe rešitvi zaznamuje popolnoma centralizirano upravljanje, ki ga lahko izvaja ustrezno usposobljen posameznik. Poleg ostalih funkcionalnosti moramo izpostaviti možnost sledenja zgodovine vseh dogodkov tiskanja znotraj omrežja in možnost optimizacije različnih procesov s pomočjo na ta način pridobljenih podatkov.
“NiceLabel Enterprise Series produktna linija pomeni veliko prelomnico za naše partnerje, saj bodo vedno lahko ponudili odlično rešitev industrijskega tiskanja ne glede na velikost velikost podjetja ali zahtevnost tiskanja,” je zaključil Zvone Duplančič.” Naša partnerska mreža, ki se razteza preko vseh celin in naš partnerski program vedno znova dokazuje, da vemo kaj je pomembno za ohranjanje dolgoročnega poslovnega odnosa.”


Prijavi napako v članku