Prenosni računalniki
01.05.2021 06:16
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Adut prenosnika Galaxy Book Go bo avtonomija delovanja

Novi Samsung Galaxy Book Go bo zagotovo razveselil mnoge.
Novi Samsung Galaxy Book Go bo zagotovo razveselil mnoge.

Pri Samsungu naj bi kmalu predstavili poseben prenosni računalnik, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo in avtonomijo delovanja. Govorimo o prenosnem računalniku družine Galaxy Book Go, ki naj bi bil opremljen s procesorjem družine Qualcomm Snapdragon 7c/8cx. Kljub temu naj bi novost poganjala operacijski sistem Microsoft Windows 10 in zagotavljala izjemno dolgo avtonomijo delovanja z enim samim polnjenjem.

Nadvse zanimiv prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go bo za prikazovanje kakovostnih slik uporabljal zaslon s 35-centimetrsko oziroma 14-palčno diagonalo visoke ločljivosti. Prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go bo na voljo v dveh različicah: s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov (procesor Snapdragon 7c) ter v navezi z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR4x in 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov (Snapdragon 8cx). Na voljo bo tudi različica LTE.

Prenosni računalnik Samsung Galaxy Book Go naj bi bil za do 10 odstotkov zmogljivejši v primerjavi z zdajšnjo generacijo prenosnikov Galaxy Book, oziroma do 40 odstotkov bolj učinkovit pri preračunavanju grafičnih vsebin. Novi Galaxy Book Go naj bi predstavili še pred pričetkom letošnjega poletja. Cena se bo gibala okoli 450 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung prenosni računalniki Samsung

Prijavi napako v članku