Računalništvo, telefonija
14.09.2018 11:40

Deli z drugimi:

Share

Neuničljivi Blackview BV9600 Plus

Pametni mobilni telefon Blackview BV9600 Plus nam bo zagotovo dolgo služil!
Pametni mobilni telefon Blackview BV9600 Plus nam bo zagotovo dolgo služil!

Novi pametni mobilni telefon Blackview BV9600 Plus je nekaj posebnega, saj ga lahko brez skrbi uporabljamo na terenu, v naravi, na delu in povsod tam, kjer obstaja nevarnost, da nam bo telefon padel iz rok. Naprava je namreč združljiva s standardom IP68, kar pomeni, da je odporna tako proti padcem in udarcem kot proti vodi. Poleg tega je telefon Blackview BV9600 Plus odporen tudi proti ekstremnim temperaturam, zato nam bo zagotovo dolgo služil.

Čeprav je pametni mobilni telefon Blackview BV9600 Plus odporen na vse, je dovolj zmogljiv tudi za najzahtevnejša opravila. Odlikujejo ga namreč zmogljiv procesor Helio P60, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora in zmogljivo baterijo, ki zagotavlja dolgo delovanje. Naprava se ponaša še s kakovostnim AMOLED zaslonom s 15,8-centimetrsko oziroma 6,21-palčno diagonalo , ki ponuja razmerje stranic 19 ptori 9, kar pomeni, da je kot nalašč za predvajanje videoposnetkov in za igranje mobilnih iger.

Pametni mobilni telefon Blackview BV9600 Plus je za razliko od sorodnih naprav opremljen s tankim ohišjem, ki v debelino meri zgolj 9,8 milimetrov. Ohišje iz stekla in kovinska obroba mu dajeta všečni videz, bralnik prstnih odtisov pa je vgrajen neposredno v zaslon. Novost je torej primerna tudi za poslovne in zahtevnejše uporabnike.

Več informacij o pametnem mobilnem telefonu Blackview BV9600 Plus je na voljo na spletni povezavi http://promo.blackview.hk/activity-presale/. Tu lahko novost tudi kupimo v predprodaji, in sicer po znižani ceni.


Prijavi napako v članku