Telefoni
22.12.2013 09:09

Deli z drugimi:

Share

Neuničljiv mobilnik Android iz titana

Pametni mobilni telefon Radical R1 je najnovejši »izum« podjetja Gresso, ki velja za največjega proizvajalca luksuznih in pregrešno dragih mobilnih telefonov na svetu. Tu dejansko gre za prvi pametni mobilni telefon Android z ohišjem izdelanim iz izjemno trpežne kovine titan.
Pametni mobilni telefon Gresso Radical R1 je skorajda nemogoče uničiti!
Pametni mobilni telefon Gresso Radical R1 je skorajda nemogoče uničiti!

Proizvajalec luksuznih in pregrešno dragih mobilnih telefonov Gresso je razkril prvi pametni mobilni telefon Android z ohišjem izdelanim iz izjemno trpežne kovine titan. Tu gre za lahko, trdo in sivo obarvano kovino, ki je izjemno odporna na korozijo. Zaradi tega ne preseneča, da podjetje Gresso za novi mobilnik Radical R1 zahteva kar preračunanih 1.300 evrov, različici z logotipom podjetja iz rumenega zlata in platine pa sta vrednoteni na preračunanih 1.680 evrov.

Pametni mobilni telefon Android iz titana se bo zlahka prikupil tudi nekoliko zahtevnejšim uporabnikom, saj ga je podjetje Gresso opremilo s 4,5-palčnim (11,4-centimetrskom) zaslonom ločljivosti 960 x 540 slikovnih točk, 4-jedrnim procesorjem frekvence 1,2 gigaherca in vgrajenim pomnilnikom kapacitete kar 36 gigabajtov. Tu so na voljo še podpora za dve telefonski kartici SIM, digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk in mobilni operacijski sistem Android 4.1.2 Jelly Bean. Pri tem velja še omeniti, da je podjetje Gresso ponudilo v prodajo le 999 enot prestižnega mobilnika Radical R1 z ohišjem iz titana.


Prijavi napako v članku