Strojna oprema
01.03.2006 09:29

Deli z drugimi:

Share

Network Appliance in Cisco Systems razširila SAN omrežja

Podjetje Network Appliance, vodilni ponudnik naprednih omrežnih pomnilniških rešitev, je napovedalo razpoložljivost stikala Cisco MDS 9020 Series za rešitve pomnilniških omrežij SAN podjetja NetApp. Cisco MDS 9020 je skupaj s pomnilniškim sistemom NetApp SAN idealen za majhna do srednje velika podjetja, saj ponuja cenovno učinkovito in preprosto vpeljavo ter administracijo za potrebe konsolidacije in upravljanja skladiščenja podatkov.

Skupaj s stikalom Cisco MDS 9020 nudijo rešitve SAN podjetja NetApp neprimerljivo kombinacijo visoke zmogljivosti, robustnosti in preproste uporabe za računalniške platforme Microsoft Windows, SUN Solaris, HP/UX, IBM AIX, Novell NetWare in Linux.

Stikalo Cisco MDS 9020 z dvajsetimi vrati in samodejnim preverjanjem je združljivo s celotno družino stikal Cisco MDS 9000 in pomnilniškimi napravami NetApp ter ponuja nadgradljivost in zaščito investicije, ki jo potrebujejo organizacije z dolgoročnimi načrti za vpeljavo in rast svojih pomnilniških sistemov SAN.

“Podjetji NetApp in Cisco Systems sta zavezani k širitvi naše ponudbe skupnih rešitev SAN za podatkovne centre,” je povedal Patrick Rogers, podpredsednik oddelka za izdelke in partnerje pri Network Appliance, in dodal: “Cisco MDS 9020 bo uporabnikom storitev NetApp ponudil izvrstno razmerje med ceno, zmogljivostjo in funkcionalnostjo velikih sistemov ob vpeljavah pomnilniških omrežij SAN.”

“Podjetji Cisco Systems in NetApp skupaj zagotavljata pomnilniške rešitve SAN za majhna do srednje velika podjetja, ki nudijo fleksibilnost, nadgradljivost in preprosto vpeljavo, potrebno za konsolidacijo in boljše upravljanje svojih podatkovnih okolij,” je povedal Ed Chapman, višji direktor skupine za upravljanje izdelkov, podatkovne centre in pomnilniške tehnologije pri podjetju Cisco Systems.

Podjetje NetApp nudi tudi storitve načrtovanja in vpeljave omrežij SAN, ki pripomorejo strankam pri razvoju dokumentiranega načrta, nastavitev in izvršitev vpeljave ob integraciji pomnilniških sistemov NetApp FC SAN ali IP SAN v obstoječa IT okolja. Storitev omogoča gladko in učinkovito vpeljavo, polno izkoriščanje inovacij, vključenih v funkcionalnost izdelkov, povečan skupni izkoristek in zagotavlja minimalen čas brez obratovanja ob integraciji.


Prijavi napako v članku