Strojna oprema
11.04.2006 11:22

Deli z drugimi:

Share

NETGEAR RangeMax NEXT s hitrostmi do 300 Mb/s


Brezžična omrežja postajajo vse hitrejša.

NETGEAR, svetovno priznani dobavitelj tehnološko naprednih omrežnih naprav z lastno blagovno znamko, je danes objavil, da je začel na trg dobavljati izdelke RangeMax NEXT – gre za prve naprave za brezžična omrežja, skladna z osnutkom specifikacije 802.11n. Z zagotavljanjem brezžičnih hitrosti prenosa do 300 Mb/s zagotavlja NETGEAR RangeMax NEXT najbolj celovito družino izdelkov, združljivih z osnutkom specifikacije 802.11n.

Brezžični usmerjevalniki RangeMax NEXT vključujejo napredno zasnovano notranjo anteno za optimalno zmogljivost, ki je vgrajena v najnovejše zasnovana ohišja, za katera je družba NETGEAR tudi nagrajena z oblikovalskimi nagradami. Usmerjevalniki so izdelani ter preizkušeni v skladu s prvimi industrijskimi preizkusi NETGEAR “11n-True Test” – postopek omogoča preizkus visoke zmogljivosti in usklajevanje delovanja, da zagotovi najvišjo možno zmogljivost ves čas in na povečanem dosegu. Poleg tega tehnologija NETGEAR “Steady-Stream” zagotavlja, da brezžični omrežni izdelki RangeMax NEXT vzpostavljajo najbolj stabilne povezave od vseh obstoječih brezžičnih rešitev s podporo za več hkratnih aplikacij, občutljivih na kakovost signala, kot so denimo pretočni HD (high definition) video po celem domu, internetna telefonija, souporaba datotek, prenašanje glasbe MP3 in igranje mrežnih iger.

Družina NETGEAR RangeMax NEXT
RangeMax NEXT ponuja najbolj celovito družino izdelkov, združljivih z osnutkom specifikacije 802.11n, ki vključuje:

– RangeMax NEXT brezžični gigabitni omrežni komplet (WNB511T), sestavljen iz RangeMax Next brezžičnega gigabitnega usmerjevalnika z vgrajenim 4 portnim stikalom 10/100/1000 (WNR854T) in brezžičnega gigabitnega vmesnika RangeMax Next (WN511T);
– RangeMax NEXT brezžični usmerjevalnik s stikalom 10/100 (WNR834);
– RangeMax NEXT brezžični usmerjevalnik z vgrajenim modemom DLS 2+ in stikalom 10/100 (DG834N);
– RangeMax NEXT brezžični vmesnik za prenosnike (WN511);
– RangeMax NEXT PCI vmesnik (WN311);
– in RangeMax NEXT brezžično dostopno točko (WN802T).

Družina brezžičnih izdelkov RangeMax NEXT zagotavlja varnost in enostavnost uporabe, po kateri je znana družba NETGEAR, velik nabor funkcij pa vključuje: požarne zidove NAT in SPI, 64- in 128-bitno šifriranje WEP, varovanje dostopa s ključi (WPA-PSK in WPA2-PSK), zaščito pred napadi Denial of Service (DoS), zaznavanje in preprečevanje vdorov (IDS) in izpostavljanje gostiteljev (DMZ) za varno igranje.


Prijavi napako v članku