Računalništvo, telefonija
24.02.2012 17:20

Deli z drugimi:

Share

NETGEAR predstavlja Smart Network Cloud Application platformo

NETGEAR Smart Network Cloud Application Platform
NETGEAR Smart Network Cloud Application Platform

NETGEAR

Smart Network Cloud Application Platform je najnovejša na oblaku temelječa platforma, kjer lahko uporabniki izbirajo med številnimi aplikacijami, jih kupijo in si jih prenesejo na mrežne naprave ter si tako optimizirajo in prilagodijo domače omrežje lastnim potrebam. Platforma je trenutno na voljo le na najnovejših NETGEAR usmerjevalnikih, ReadyNAS mrežnih shrambah, medijskih predvajalnikih in vseh prihajajočih rešitvah.

Smart Network Cloud Application platforma omogoča uporabnikom, da prenesejo številne aplikacije iz različnih kategorij in si jih namestijo na Netgearjeve mrežne naprave. Izboljšajte domače omrežje z neskončnim številom možnosti, vključivši varnostne nastavitve, energijsko učinkovitost naprav, predvajanje multimedije, gaming zmogljivosti in še več. Uporabniki lahko uporabijo aplikacije za vse, od upravljanja pametnih naprav, npr. od WiFi termostatov za povečanje energijske učinkovitosti do prioritizacije prometa in optimizacije multimedijskega pretakanja. Izboljšajte si lastno produktivnost z aplikacijami, ki omogočajo mrežni dostop do tiskalnika (print sharing, cloud printing) preko tabličnikov ali izmenjevanje slik in videa s prijatelji in družino preko družabnih omrežij. NETGEAR AppManager je nadzorna plošča, kjer uporabniki lahko brskajo po številnih aplikacijah in si jih prenesejo iz oblaka na mrežne naprave. AppManager ponuja celo vrsto aplikacij, ki se vsak dan eksponentno množijo, saj jih poleg Netgearja lahko razvijajo tudi drugi programerski navdušenci.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku