Obvestila podjetij
28.04.2011 09:37
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NetClarity – network tap devices

Network tap je pomembna izbira naprave za 'prisluškovanje' v računalniškemu omrežju.
NetClarity – network tap devices
NetClarity – network tap devices

NetClarity, ponudnik za rabo enostavnih a hitrih, zmogljivih in stroškovno učinkovitih rešitev za nadzor povezljivosti z omrežji (NAC), ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o., nam sporoča, da je za učinkovito delovanje NetClarity rešitev bistvenega pomena tudi izbira naprave za ‘prisluškovanje’ računalniškemu omrežju – network tap. To je naprava, ki se nahaja med napravo NetClarity NACwall in omrežno infrastrukturo.

V NACwall-u je programska oprema, ki sproti (v realnem času) preiskuje omrežni promet in v njem išče škodljive vsebine, omrežni promet pa mu posreduje prav network tap, zato je izbira te napravice bistvenega pomena. Zato so v podjetju NetClarity preizkusili množico takih naprav, njihove zmogljivosti v vseh vrstah omrežij (0/100/1G) in predvsem kako dobro se obnesejo v sodelovanju z NACwall rešitvami.

Na koncu so izluščili tri, katere so najbolj primerne:

• Black Box Corporation TS250A,
• Network Instruments TCTHG-K ter
• NetOptics TPCU-3.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri REAL SECURITY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

REAL Security

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REAL SECURITY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku