Računalništvo, telefonija
14.09.2017 06:58

Deli z drugimi:

Share

Ne nameščajte sistema Android 8.0 Oreo na Nexus Player!

Pri podjetju Google so medtem že potrdili, da gre za napako v mobilnem operacijskem sistemu Android 8.0 Oreo.
Pri podjetju Google so medtem že potrdili, da gre za napako v mobilnem operacijskem sistemu Android 8.0 Oreo.

Google je nedavno predstavil mobilni operacijski sistem Android 8.0 Oreo, ki v primerjavi predhodnikom prinaša kar nekaj pomembnih novosti. Med te sodijo izboljšana varnost, hitrejše delovanje in nove pametne funkcionalnosti. Novi Android bo naprej na voljo za novo družino Googlovih pametnih mboilnih telefonov telefonov Pixel ter mobilnih naprav Nexus 5X, Nexus 6P, Pixel C in Nexus Player.

Če pa še niste posodobili vaš večpredstavnostni predvajalnik Google Nexus Player vam priporočamo, da s posodobitvijo počakate, saj se številni uporabniki srečujejo s težavo v obliki nenormalno visokega pošiljanja podatkov strežnikom podjetja Google. To težavo uporabniki opazijo tako, da uporaba svetovnega spletna postane zelo počasna, saj je celotna izhodna povezava polno zasedena. Tu ne pomaga niti ponovni zagon naprave, saj se prenos podatkov že po nekaj minutah ponovno poveča na maksimalno vrednost.

Pri podjetju Google so medtem že potrdili, da gre tu za napako v mobilnem operacijskem sistemu Android 8.0 Oreo, ki jo bodo morali prej ali slej odpraviti, saj je napaka povezana s podatkovnimi paketi MDNS. Če ste na vaš večpredstavnostni predvajalnik Google Nexus Player že namestili novi Android vam žal ne preostane nič drugega, kot da ga izključite vse dokler podjetje Google ne izda popravka. Če pa posodobitve še niste opravili, potem z njo počakajte še nekaj tednov.


Prijavi napako v članku