Računalništvo, telefonija
16.03.2010 06:25
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Natečaj za video posnetek Fakultete za informacijske študije v Novem mestu

Natečaj za video posnetek Fakultete za informacijske študije v Novem mestu preprosto navdušuje!
Natečaj za video posnetek Fakultete za informacijske študije v Novem mestu preprosto navdušuje!

Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu

je na svoji spletni strani objavila izjemno zanimiv natečaj za video posnetek. Letošnji natečaj je še posebno zanimiv, saj so na izbrio kar trije tematski sklopi, in sicer: »Novo mesto – mesto mladih? Središče znanja, zabave in kulture? Študiraj doma in rešuj probleme lokalno.«, »Postal bom informatik in aktivno deloval v svojem okolju. Posnemi zgodbo, kjer z informacijsko tehnologijo rešuješ probleme Dolenjske in Bele krajine.« ter »Omrežimo Dolenjsko. Uporabi svoje znanje in kreativnost!«.

Sodelovanje na natečaju za video posnetek se vsekakor splača, saj bo zmagovalec prejel v brezplačno uporabo avtodom 3 Way za kar pet dni. Drugo uvrščenega čaka dvotedenska izposoja najnovejše pol-profesionalne video kamere SONY HDR-AX2000E. Tretje uvrščeni se bo lahko brezplačno udeležil Festivala dokumentarne fotografije Fotopub, medtem ko bo prejemnik četrte nagrade lahko užival v poslušanji glasbe s prenosnim predvajalnikom Apple iPod. Peti uvrščeni si bo lahko sestavil računalnik s platformo Intel Atom D945GSEJT, medtem ko bosta šesto in sedmo uvrščena deležna miške Logitech U96, tipkovnice Samsung Pleomax PKB3000U ter slušalk za Skype.

Za sodelovanje na natečaju je potrebno biti dijak ali študent, video posnetek mora biti avtorsko delo ali avtorsko delo skupine (vendar največ 3 osebe) in video posnetek lahko traja največ 2 minuti. S pripravo videoposnetka vsekakor ne gre odlašati, da se rok za prijavo izteče 06.05.2010. Več informacij o natečaju za video posnetek Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu pa je na voljo na spletni strani http://www.fis.unm.si/.


Prijavi napako v članku