Strojna oprema
26.03.2008 09:58
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nashuatec razširil svojo ponudbo v družini Gelsprinter

NRG International je lansiral nov model s tehnologijo GelSprinter. Aficio GX2500 je poslovni barvni tiskalnik namenjen za uporabo v domači pisarni in manjšim delovnim skupinam. Uporabniku omogoča hitro in enostavno tiskanje v močnih barvah. Stroškovno racionalna podjetja bodo prepoznala prednosti, ki jih nudi Level Color način tiskanja.

Z uporabo nastavitve Level Color so stroški barvnih izpisov ekvivalentni stroškom, ki nastajajo pri črno-belih izpisih. S to nastavitvijo tiskalnik razloči med besedilom in slikami znotraj istega dokumenta. Medtem, ko je besedilo natisnjeno pri normalni kvaliteti, se količina nanešene barve pri slikah zmanjša tudi do 50%. Za razliko od tradicionalne nastavitve “osnutek” (Draft), Level Color nastavitev zagotavlja ostro in jasno natisnjeno besedilo z resolucijo do 1.200 dpi (razlika med tiskanjem pri navadnih nastavitvah in v Level Color nastavitvi je jasno prikazana v priloženih dokumentih).


Primerjava – Navadni tisk/Level Color

Z uporabo tekočega gela (Liquid Gel), namesto tradicionalnih kartuš oziroma črnila, tiskalnik na papir nanese barvo, ki ob stiku s papirjem nemudoma zakrkne in je odporna na sonce ter vodo. S hitrostjo do 28 strani na minuto tako za črno-bele kot barvne izpise, hitrim ogrevalnim časom (manj kot 35 sekund) in hitrim prvim izpisom, tiskalnik zagotavlja nemoteno delo.

Za še dodatno varčevanje pri stroških poskrbi nizka poraba energije ter ločene kartuše, ki se jih menjuje vsako posebej. Za nemoteno delo večih uporabnikov je možno tiskalnik priključiti na mrežo, vendar pa je mrežna kartica dobavljiva kot dodatek. Pri zmogljivejših modelih (GX3050N in GX5050N) je mrežna kartica vgrajena standardno.


Prijavi napako v članku