Življenjski slog
21.06.2024 12:15

Deli z drugimi:

Share

Napovedi trga kriptovalut – Kateri so top altcoini v letu 2024

Po oceni več kot 60 najboljših altcoinov je raziskava trga kriptovalut pokazala, da so trenutno najboljši altcoini PlayDoge, WienerAI, Sealana, Mega Dice in Base Dawgz.  

Poleg poglobljene analize najboljših altcoinov, v katere lahko vlagate, bomo predstavilii, kaj so altcoini, prednosti in tveganja vlaganja v ta sredstva ter metodologijo in merila za ocenjevanje altcoinov.

1. PlayDoge (PLAY) – Top P2E memecoin ponuja nagrade v igri in staking

PlayDoge je inovativen altcoin, ki združuje meme kovance in igre P2E (play-to-earn). Ponuja 8-bitno pustolovščino z likom mema Doge. Zaradi te kombinacije je PlayDoge izjemen nov altcoin za leto 2024.

V igri P2E lahko žetone $PLAY zaslužite tako, da skrbite za avatarje Doge in sodelujete v mini igrah. Te žetone je mogoče staviti na pametnih pogodbah za letne donose do 121 %. Ob skupni ponudbi 9,4 milijarde je že stavljenih več kot 152 milijonov žetonov, dodatnih 6 % pa je namenjenih za nagrade za staking.

Žetone $PLAY lahko kupite v tekoči predprodaji, pri čemer je 50 % ponudbe razdeljene v 40 krogih. Po ceni 0,00506 USD za žeton je PlayDoge v dveh tednih zbral več kot 3,7 milijona USD. 

Obiščite predprodajo PlayDoge

2. WienerAI (WAI) — Altcoin z DOGE tematiko ponuja bot za trgovanje z umetno inteligenco in nagrade za staking

WienerAI je edinstven altcoin v niši meme kovancev, ki združuje motive DOGE, umetne inteligence in klobas. Ta ustvarjalni koncept mu je pomagal hitro zbrati več kot 5,3 milijona dolarjev, s čimer je postal eden od najboljših altcoinov, ki jih je treba spremljati v letu 2024.

Cilj projekta je revolucionirati prostor meme kovancev z vključitvijo umetne inteligence in spodbujanjem druženja. Njegova nadgradljivost, ki jo poganja umetna inteligenca, in visoke nagrade za vložke, ki znašajo do 207 %, spodbujajo dolgoročno posedovanje. Do zdaj je bilo vplačanih več kot 2 milijardi žetonov $WAI, kar kaže na močno vključenost skupnosti.

Obiščite predprodajo WienerAI

3. Base Dawgz (DAWGZ) – Večverižni memecoin z nagradami Share-to-Earn

Base Dawgz je eden najboljših altcoinov za nakup v letu 2024, saj uporablja lik Doge, ki lahko zlahka preskakuje med več verigami blokov. To vlagateljem v Solano, Ethereum, Binance, Avalanche in Base omogoča nemoten nakup žetona.

Solana, Base in Ethereum so že zdaj priljubljena središča trgovcev meme kovancev, zato bi bila lahko razpoložljivost $DAWGZ samo na teh treh verigah blokov ogromna. Zgodnji vlagatelji imajo zdaj priložnost, da žeton kupijo med predprodajo, ko je cena nizka. Cena ne bo enaka, ko se predprodaja konča in žeton kotira na borzah.

Dodatne žetone $DAWGZ zaslužite tako, da povežete svoj račun X ter delite meme Base Dawgz in povezane vsebine. 

Obiščite predprodajo Base Dawgz

4. Sealana (SEAL) – Novi meme kovanec, ki deluje na verigi blokov Solana

Sealana je izjemen altcoin za leto 2024 s humornim likom, ki ga je navdihnil priljubljen lik iz South Parka. Pustolovščine tega ameriškega tjulnja v kriptotrgovini so navdušile vlagatelje, ki so v predprodaji zbrali več kot 4 milijone dolarjev.

Sealana, ki je zgrajena na učinkoviti verigi blokov Solana, ima koristi od nizkih pristojbin in visoke učinkovitosti omrežja. Nedavno veliko povpraševanje po meme kovancih Solana, kot sta Slothana in Popcat, poudarja navdušenje trga. Predprodaji se lahko pridružite tako, da pošljete SOL v denarnico projekta ali kupite prek spletnega gradnika.

Za vsakih vloženih 0,022 USD prejmete en žeton SEAL, ki se po koncu predprodaje neposredno pošlje v vašo denarnico. 

Obiščite predprodajo Sealana

5. Mega Dice (DICE) — CasinoFi Altcoin ponuja nagrade v igri in NFT

Žeton Mega Dice omogoča delovanje igralnice Mega Dice, ki ponuja več kot 4.500 iger in več kot 50.000 igralcev. Ta altcoin ponuja nagrade v igrah, ugodnosti pri stavah in dnevne bonuse, zaradi česar je najboljši altcoin za nakup v letu 2024.

$DICE je zgrajen na platformi Solana, zato ima koristi od visoke skalabilnosti in hitrih transakcij. Omembe vredne funkcije vključujejo pridobivanje omejene izdaje NFT za ekskluzivne igralniške privilegije in dnevne bonuse v okviru platforme.

V prvem krogu predprodaje je bila cena žetona $DICE 0,069 USD, zdaj pa stane 0,075 USD. Od 420 milijonov skupne ponudbe je 35 % namenjenih za predprodajo. Zgodnji vlagatelji dobijo dodatne žetone, 10 % ponudbe pa je rezervirane za nagrade za vložke. Mega Dice bo udeležencem predprodaje ponudila tudi 2,25 milijona dolarjev v obliki airdropov. 

Obiščite predprodajo Mega Dice

Kaj je altcoin?

Altcoin je vsaka kriptovaluta, ki ni Bitcoin. Ti alternativni kovanci so bili razviti, da bi ponudili funkcije ali zmogljivosti, ki se razlikujejo od prvotnega predloga Bitcoina.

V sezoni altcoinov se cene teh žetonov znatno povečajo in pogosto presegajo ceno Bitcoina. To se običajno zgodi, ko vlagatelji iščejo potencialno višje donose z diverzifikacijo svojih imetij kriptovalut, ki presegajo Bitcoin.

Kateri je najboljši altcoin za nakup v juniju 2024?

PlayDoge je najboljši novi alctocin za nakup v letu 2024. To je meme kovanec za igranje, ki imetnikom žetonov ponuja nagrade v igrah. V igri P2E je Doge virtualni avatar, ki ga je mogoče uporabiti v mini igrah in tako zaslužiti žetone $PLAY.

Ta novi žeton je mogoče zastaviti tudi na pametni pogodbi PlayDoge in tako ustvariti letni donos. V enem tednu od začetka predprodajne prodaje je PlayDoge zbral več kot 2,5 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo PlayDoge


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več