Računalništvo, telefonija
17.12.2019 15:19
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Namizni termometer Xiaomi še nikoli ceneje!

Namizni elektronski termometer Xiaomi Bluetooth Thermometer 2 je nadvse uporaben!
Namizni elektronski termometer Xiaomi Bluetooth Thermometer 2 je nadvse uporaben!

Elektronski namizni termometer Xiaomi Bluetooth Thermometer 2 je naprava, ki nikakor ne sme manjkati v naše domu. Tu namreč gre za zelo natančno napravo, ki temperaturo in vlago v prostoru meri z izjemno natančnostjo. Izmerjene vrednosti se prikažejo na ličnem ini dobro berljivem zaslonu velikosti 3,8-centimetrov oziroma 1,5-palcev. Napravo napaja miniaturna baterija vrste CR 2032, ki zadošča za več mesecev delovanja.

Namizni elektronski termometer Xiaomi Bluetooth Thermometer 2 lahko preko brezžične povezave Bluetooth povežemo s pametnim mobilnim telefonom. S pomočjo priročne aplikacije bomo lahko spremljali tako temperaturo kot tudi vlago v prostoru. Naprava je za nameček lična in kompaktna, zato bo brez težav našla prostor v našem stanovanju.

Elektronski namizni termometer Xiaomi Bluetooth Thermometer 2 lahko po akcijski ceni kupite preko prodajalca na portalu Ebay, in sicer na spletni povezavi. Za eno napravo boste morali odšteti le preračunanih 6,81 evrov, za tri naprave pa preračunanih 17,57 evrov. To pa se nedvomno splača.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku