Življenjski slog
Poslovne rešitve
03.01.2022 13:13

Deli z drugimi:

Share

Slovenski portal za hitro iskanje zasebnih zdravnikov s koncesijo

Zaradi dolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev odloči za izbiro zasebnega zdravnika, saj čakalne dobe postanejo krajše, ali pa jih sploh ni. Pogosto naletimo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Pri izbiri nam lahko svetujejo prijatelji in znanci, ampak velikokrat nam ne preostane drugega, da začnemo zdravstvene storitve iskati na internetu. S podobnim problemom se je soočal študent medicine na mariborski Medicinski fakulteti, Matej Žnidarič, ki je ustvaril slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo – Najzdravnik.si.

najzdravnik-iskanje-zasebnih-zdravnikov-s-koncesijo
Matej Žnidarič, študent medicine na mariborski Medicinski fakulteti

Idejo o zdravstvenem portalu je začrtal že v tretjem letniku študija in jo začel dejansko uresničevati na začetku pandemije COVID-19. Najzdravnik.si je prvi slovenski zdravstveni portal, ki ponuja koristne informacije o zasebnih ordinacijah in medicinskih centrih po Sloveniji. Strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacij preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije naredijo portal Najzdravnik.si koristno orodje, ki je v pomoč številnim iskalcem zdravstvenih storitev. Poleg opisov ordinacij so dodane še slike, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo pri iskanju zdravstvenih storitev.

Dodana vrednost portala je interaktiven zemljevid, kjer lahko obiskovalci iščejo ponudnike zdravstvenih storitev v svoji neposredni bližini. Ustanovitelj portala si prizadeva, da bodo Slovenci s hitrejšo izbiro kvalitetnih zdravstvenih storitev prihranili svoj dragoceni čas in denar, saj imajo možnost izbirati med preverjenimi in visoko ocenjenimi ponudniki zdravstvenih storitev.

Proti koncu leta 2021 je zaživel še spletni portal Najzdravnik.net, kjer so zbrani vsi slovenski zdravniki in zobozdravniki. Obiskovalci portala lahko oddajo mnenja in ocenijo njihove zdravstvene storitve.

Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. Na prvi novoletni dan 2022 je ustanovitelj znamke Najzdravnik otvoril še spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. Pravi, da je poslanstvo njegove spletne trgovine Slovencem ponuditi inovativne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Stopiti želi izven povprečja obstoječih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in Slovencem predstaviti nove tehnike in pristope k preprečevanju in zdravljenju bolezni ter zdravemu načinu življenja.

najzdravnik-1

Večji poudarek bo namenil izdelkom za zdravljenje kroničnih bolezni in lajšanju njihovih zapletov. V spletni trgovini Najzdravnik lahko najdete preizkušene medicinske pripomočke, ki sledijo smernicam evropske direktive. Večletne klinične raziskave, obetavni rezultati zdravljenja in visoki standardi kakovosti so vodila, po katerih se izbira medicinske pripomočke in se jih predstavi v spletni trgovini. Pri tem pa se ne pozabi na cenovno dostopnost, saj znamko Najzdravnik spremlja uradni slogan: »Zdravje ljudem!«.

Povezava do spletnega portala za iskanje zasebnih zdravnikov: https://najzdravnik.si/

Povezava do spletnega portala za ocenjevanje zdravstvenih storitev: https://najzdravnik.net/

Povezava do spletne trgovine z medicinskimi pripomočki: https://najzdravnik.com/


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Spletne trgovine spletna trgovina Najzdravnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Naša naloga je enostavna: podjetjem pomagati na poti k digitalni transformaciji. Kot član SoftwareONE, vodilnega globalnega ponudnika celovitih programskih in oblačnih tehnoloških ... Več

Biro oprema Žolnir d.o.o.

Kovinarska ulica 10, 3000 Celje, Tel: 03 491 94 00
Ali lahko vaša pisarna funkcionira brez pisarniške opreme? Ste se kdaj vprašali, katere so glavne prednosti sodobne pisarniške opreme na vašem delovnem mestu? Vse odgovore ... Več