Računalništvo, telefonija
21.04.2020 15:49

Deli z drugimi:

Share

Najvišja raven zaščite pred varnostnimi grožnjami

Najvišja raven zaščite pred varnostnimi grožnjami
Najvišja raven zaščite pred varnostnimi grožnjami

Če uporabljate več kot en IT varnostni sistem, vam je jasno, da mnoge obstoječe rešitve ne izpolnjujejo vseh pričakovanj današnjega poslovanja. Obseg izzivov v kombinaciji s spreminjajočimi se tehnološkimi trendi po nepotrebnem zapleta varnost za organizacije vseh velikosti.

Fortinet Security Fabric koncept natančno obravnava ta vprašanja s širino varnostnih mehanizmov, integracijo in avtomatizacijo, da podjetjem olajšajo upravljanje varnosti.

Izdelki Fortinet (https://www.fortinet.com) zagotavljajo podjetjem najvišjo raven zaščite pred varnostnimi grožnjami in popolno vidnost problematičnih komunikacij, ne glede na lokacijo ali obliko infrastrukture. Čeprav je podjetje najbolj znano po nagrajeni rešitvi Next Generation Firewall (NGFW), ponuja tudi številna druga varnostna orodja, kot so varni spletni prehod, varni prehod e-pošte, varen WiFI, IoT, ADC, DdoS in mnoge druge.

Podjetje Veracomp d.o.o. je s Fortinet Inc. sklenilo pogodbo o distribuciji varnostnih rešitev Fortinet, namenjenih zaščiti podatkov in IT sistemov podjetij. Veracomp zdaj tako nudi rešitve Fortinet v celotni Adriatic regiji, med drugim zasnovane za zagotavljanje omrežnega prometa, zaščito korporacijskih sistemov in uporabnikov. Več na https://veracompadria.com/sl.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VERACOMP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VERACOMP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Veracomp

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VERACOMP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku