Računalništvo, telefonija
07.03.2012 15:45

Deli z drugimi:

Share

Največji med majhnimi!

Konica Minolta bizhub 215
Konica Minolta bizhub 215

Male in srednje velike skupine in delovne skupine v podjetjih vseh velikosti bodo z navdušenjem pozdravile nov aparat Konica Minolta bizhub 215. Zanesljiv črno-beli večopravilni aparat tiska in kopira s hitrostjo 21 A4 odtisov na minuto, skenira črno-belo in barvno, ter opcijsko faksira – vse tako v A4 kot v A3 formatu. Aparat pa ni namenjen samo velikim. Tudi v manjših pisarnah se vedno najde prostor za bizhub 215.

“Zanesljivi in ​​takoj uporaben večopravilni aparat je danes ena od osnov za produktivno delovno okolje,« pravi Boštjan Kavčnik, direktor prodaje v Konica Minolta Slovenija. “bizhub 215 je enostaven za uporabo, po zaslugi velike funkcionalnosti, pa je spodoben oddelati praktično vsako tiskalniško nalogo, kar uporabnikom omogoča, da se posvetijo njihovim primarnim nalogam v podjetju.”


bizhub 215 to počne na primer, s prilagodljivo kapaciteto papirja, ki jo lahko opcijsko povečamo do 1.350 listov. To prepreči izgubo časa ob pogostih prekinitvah zaradi polnjenja aparata s papirjem. Poleg tega nam to poveča tudi fleksibilnost uporabe papirja, saj damo lahko v 5 kaset 5 različnih formatov in tipov papirja. Samo funkcionalnost pa lahko povečamo tudi z opcijsko dupleks enoto za samodejno obojestransko tiskanje.

Na črno-belem aparatu barvno skeniranje kot standard? Na bizhub 215 da! Tako lahko skeniramo na različne destinacije kot: na ePošto, na FTP strežnik, na SMB (mapa na osebnem računalniku). Na voljo pa je tudi klasično TWAIN skeniranje, kot tudi skeniranje na USB ključ.

Pozabljena pa ni bila niti ekološka komponenta. Po zaslugi nizke skupne porabe energije in integriranega Simitri HD tonerja z biomaso, bizhub 215 izpolnjuje najvišje ekološke standarde in ima certifikat Blue Angel in energetski znak eko Star.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku