Igralne konzole
19.02.2021 18:27
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Največja konzola PlayStation 5 vseh časov!

Največja konzola Play Station 5 vseh časov meri v višino kar tri metre!
Največja konzola Play Station 5 vseh časov meri v višino kar tri metre!

Povpraševanje po igralni konzoli Sony PlayStation 5 je že vse od vsega začetka nad vsemi pričakovanji. Ljubiteljem konzolnih iger sta seveda na voljo dve različici nove igralne konzole PlayStation 5 podjetja Sony, in sicer klasična PlayStation 5 ter PlayStation 5 Digital Edition, ki ne razpolaga z optičnim pogonom. Za klasično igralno konzolo PlayStation 5 z optičnim pogonom je treba odšteti kar 499 evrov. Cenejša različica PlayStation 5 Digital Edition brez digitalnega pogona pa je vrednotena na komajda 399 evrov, zato gre v prodajo kot za stavo.

Igralno konzolo Sony PlayStation 5 na vse pretege obožuje tudi »youtuber« Zachary “ZHC” Hsieh. Ta je namreč za izdelavo največje igralne konzole Sony PlayStation 5 doslej odštel kar preračunanih 58 tisoč evrov. To sicer ne preseneča, saj novost v višino meri kar tri metre, njena skupna teža pa znaša več kot 277 kilogramov. Skupaj z igralno konzolo je ljubitelj iger Zachary “ZHC” Hsieh prejel tudi velikanski daljinski upravljavec.

Največjo igralno konzolo Sony PlayStation 5 je izdelovalo kar šest umetnikov, skupno pa so za dokončanje dela porabili 100 ur. Kako izgleda največja igralna konzola Sony PlayStation 5 pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na povezavi https://youtu.be/gEMg5dOUk7Q.


Prijavi napako v članku