Fotoaparati in kamere
Varnost
14.04.2023 19:03

Deli z drugimi:

Share

Najpopularnejše nadzorne kamere

4K brezžična Wi-Fi varnostna kamera eufyCam 3 za popolno varnost vašega doma

Eufy Security eufyCam 3 je ena najboljših naprav za varnost doma, ki je trenutno na voljo na trgu. Ta sistem je sestavljen iz brezžičnih kamer, ki zagotavljajo 24-urno nadzor nad domom ali poslovnim prostorom. EufyCam 3 ponuja številne funkcije, ki bodo navdušile tudi najzahtevnejše uporabnike, zato si oglejmo podrobneje, zakaj je ta sistem tako priljubljen.

Ena izmed najboljših funkcij EufyCam 3 je vgrajena umetna inteligenca, ki omogoča zaznavanje gibanja. Kamere imajo tudi funkcijo prepoznavanja človeka, tako da se lahko uporabniki osredotočijo samo na gibanje, ki ga povzročajo ljudje. To zmanjša število lažnih alarmov, ki se sprožijo zaradi živali ali drugih predmetov, ki povzročajo gibanje.

EufyCam 3 je opremljen tudi z infrardečim nočnim vidom, ki zagotavlja jasne slike tudi v popolni temi. To pomeni, da se lahko uporabniki počutijo varne tudi ponoči. Kamere so tudi vremensko odporne, kar pomeni, da se lahko uporabljajo v vseh vremenskih pogojih.

Sistem EufyCam 3 je opremljen s posebnim varnostnim protokolom, ki zagotavlja, da so vse slike in posnetki varni in zasebni. Uporabnik ima popoln nadzor nad tem, kdo lahko dostopa do podatkov, ki jih zbirajo kamere. Poleg tega ima sistem tudi šifrirano povezavo, ki zagotavlja varnost prenosa podatkov.

Sistem EufyCam 3 je zelo preprost za uporabo. Kamere so brezžične, kar pomeni, da jih lahko uporabniki namestijo kjer koli, brez potrebe po dodatnih žicah ali napajalnikih. Sistem je zelo prilagodljiv in ga je mogoče nadgraditi s pomočjo dodatnih kamer, ki jih lahko uporabnik pridobi in namesti kadarkoli.

EufyCam 3 je opremljen tudi z dolgo življenjsko dobo baterije, kar pomeni, da je potrebno redko menjati baterije. Kamere imajo tudi funkcijo, ki zmanjšuje porabo baterije, ko ni gibanja. To pomeni, da se bodo baterije še dlje obdržale.

V bazni postaji HomeBase pa je po novem na voljo tudi reža za SSD (nič več micro SD kartic) ki vam omogoča da poleg vgrajenega spomina 16GB raširite prostor za shranjevanje posnetkov na veliko več.

V zaključku bi lahko rekli, da je Eufy Security eufyCam 3 odličen sistem za varnost doma, ki zagotavlja 24-urni nadzor nad vašim domom.

Že na voljo preko spletne trgovine anker.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžične kamere Kamere

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več