Telefoni
25.06.2012 00:50
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najmanjši in najbolj praktičen polnilec za iPhone

Kompakten polnilec za iPhone, ki ga lahko imamo vedno s seboj.
Kompakten polnilec za iPhone, ki ga lahko imamo vedno s seboj.

Uporabniki Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone morajo vedno imeti ob sebi polnilec in kabel. Avtonomija delovanja napravice ob malo intenzivnejši uporabi namreč zelo hitro upade. Čeprav je Applov polnilec relativno kompakten, ga težko nosimo vsepovsod. Da bi lahko imeli polnilec vedno ob sebi, je podjetje Pacific Productions zasnovalo trenutno najmanjši in najbolj praktičen polnilec za iPhone na modrem planetu.

Miniaturni polnilec JuiceBuddy je komajda večji od običajnega obeska za ključe, zato ga lahko nosimo vedno s seboj. Ta ima priključke za vtičnico kar vgrajene. Te z roko premaknemo v ustrezen položaj in polnilec priključimo neposredno na električno omrežje. Na vrhu polnilca se pod zaščitnim pokrovom nahaja priključek za iPhone. Mobilnik nanj priključimo tako, da ta stoji v navpičnem položaju vzporedno s steno. Na kompakten polnilec JuiceBuddy lahko kakopak priključimo tudi Applov iPod Touch.

Najmanjši in najbolj praktičen polnilec za iPhone se odlično obnese tudi v vlogi podatkovnega vmesnika. Z ostranitvijo spodnjega dela, kjer so pripeti ključi, imajo uporabniki na voljo standardni priključek USB 2.0. Preko njega lahko mobilnik polnimo z osebnim ali prenosnim računalnikom. Ohišje novinca je izdelano iz odpornega polikarbonata ter je na voljo v rdeči, beli, črni in svetlo sivi barvi. Miniaturni polnilec JuiceBuddy je vse prej kot drag. Zanj podjetje Pacific Productions zahteva zgolj preračunanih 20 evrov.

Polnilec JuiceBuddy je trenutno prilagojen le ameriškim vrstam vtičnic. Podjetje Pacific Productions zagotavlja, da ga bo kmalu mogoče dobiti tudi za vtičnice, kot jih imamo na primer pri nas. To naj bi se zgodilo predvidoma jeseni. Upajmo, da bo temu tudi tako.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku