Monitorji
Igre
17.02.2024 17:33
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljši zaslon QD-OLED za ljubitelje iger?

MSI MAG 341CQP je opremljen s številnimi funkcijami, ki ga postavljajo na sam vrh igralnih monitorjev. Temu primerna pa je žal tudi cena.
Foto: MSI
Foto: MSI

Igralni monitorji so postali osrednji element vsakega sodobnega igralnega sistema. Kakovost zaslona je za neizmerne grafike in visokooktanske akcije ključnega pomena, saj doživite igranje na popolnoma novi ravni. MSI je zato nedavno predstavil igralni monitor MAG 341CQP, ki obljublja revolucionarno izkušnjo.

MSI MAG 341CQP je opremljen s številnimi funkcijami, ki ga postavljajo na sam vrh igralnih monitorjev. Zasnovan je za navdušence nad igrami in profesionalne igralce. S 34-palčnim ukrivljenim zaslonom in impresivno ločljivostjo 3440 X 1440 WQHD ter razmerjem stranic 21:9 omogoča, da vidite igro na povsem nov, bolj doživet način. K temu seveda veliko pripomore tudi ukrivljena matrika 1800R.

Ena od ključnih značilnosti tega monitorja je njegova uporaba revolucionarne tehnologije QD-OLED, ki zagotavlja izjemno jasno sliko z 1,07 milijona slikovnih pik. Tako boste vsako podrobnost igre videli bolj živo, intenzivno in bogato kot kadarkoli prej. Barve so izjemno nasičene in žive, kar doseže z novo tehnologijo IPS Nano Color, ki ponuja neverjetno 99,3% barvno pokritost DCI-P3. To je profesionalna barvna paleta, ki presega standard sRGB in omogoča, da so igre videti bolj realistično in privlačno.

Hitrost osveževanja 165 sličic na skundo in neverjetno nizek odzivni čas 0,03 ms (od sive točke do sive točke) omogočata gladko in odzivno igranje brez zatikanja ali trganja slike. Igralci se lahko popolnoma potopijo v svoje igre in se osredotočijo na akcijo. Za tiste, ki cenijo kakovostno igranje z visoko ločljivostjo in hitrostjo, bo inovativni zaslon MSI MAG 341CQP zagotovo izpolnil njihova pričakovanja.

MSI MAG 341CQP je tudi popolnoma povezljiv z drugimi napravami. Z DisplayPort priključkom, HDMI priključkom in USB priključki bodo igričarji nanj lahko enostavno povezali svoje igralne konzole, računalnike in dodatke. Tako bodo imeli popoln nadzor nad svojo igralno izkušnjo. Temu primerna pa je žal tudi cena. Novost je namreč na evropskem trgu namreč vrednotena na kar zavidljivih 1.299 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
interaktivni zaslon

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več