Računalništvo, telefonija
08.11.2020 14:10

Deli z drugimi:

Share

Najboljši telefon za igranje iger postal še boljši!

Novi Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition navdušuje z izjemno privlačnim videzom.
Novi Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition navdušuje z izjemno privlačnim videzom.

Pametni mobilni telefon Lenovo Legion Pro oziroma Lenovo Legion Duel na evropskem trgu je med ljubitelji mobilnih iger izjemno priljubljen. Ta namreč lahko brez težav opravi tudi z grafično najzmogljivejšimi mobilnimi igrami, saj je opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo. Kmalu pa bo na prodaj še boljša različica pametnega mobilnega telefona Lenovo Legion Pro, ki bo na izbranih trgih naprodaj z imenom oziroma oznako Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition.

Posebnost pametnega mobilnega telefona Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition je v tem, da razkriva del notranjosti naprave, kar jo naredi še bolj zanimivo in všečno. Strojna oprema novosti pa bo brez težav opravila tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Novost so inženirji podjetja Lenovo namreč opremili z mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 865 Plus, 16 gigabajti sistemskega pomnilnika LPDDR5 in 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov vrste UFS3.1.

Za izris kakovostnih slik ima telefon Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition na voljo zaslon AMOLED s 16,9-centimetrsko oziroma 6,65-palčno diagonalo in ločljivostjo 2.340 x 1.080 slikovnih točk. Ker lahko zaslon slike izrisuje s 144 sličicami na sekundo, ne preseneča, da bo ta primeren tudi za predvajanje večpredstavnostnih vsebin in za zahtevnejša opravila. Novincu dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 5.000 miliamper ur. Za polnjenje baterije lahko uporabniki računajo na hiter polnilnik zmogljivosti kar 90 vatov. To v praksi pomeni, da bomo lahko povsem izpraznjeno baterijo do polovice napolnili v zgolj 10 minutah, za povsem polno baterijo pa bomo potrebovali do največ 30 minut.

Ker gre za pametni mobilni telefon, namenjen igram, ne preseneča, da tehta kar 239 gramov in v debelino meri 9,9 milimetra. Lenovo Legion Pro Extreme Transparent Edition se odlično znajde tudi na področju zajema sebkov in fotografij. Opremljen je s spletno kamero ločljivosti 20 milijonov slikovnih točk ter s spletnima kamerama ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk in 16 milijonov slikovnih točk. Novost ne bo dražja od klasičnega modela, kar pomeni, da bo treba zanjo na kitajskem trgu odšteti okoli preračunanih 763 evrov.


Prijavi napako v članku