Aplikacije in dodatni programi
25.03.2013 13:09

Deli z drugimi:

Share

Najboljši opomnik za Android

Program za obvestila Simplest Reminder za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android vas bo takoj prevzel, saj je izjemno enostaven, hiter in intuitiven za uporabo. Mobilna aplikacije je takoj po namestitvi nared za uporabo, določene funkcije pa si lahko seveda prilagodimo našim potrebam in zahtevam.
Simplest Reminde je izjemno enostaven, a učinkovit program za vnašanje obvestil!
Simplest Reminde je izjemno enostaven, a učinkovit program za vnašanje obvestil!

Obvestila na pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih so nam v veliko pomoč, da ne pozabimo na pomembna opravila, kot so sestanki, predavanja, obisk zdravnika ali mehanika in še mnogo več. Največja težava sodobnih programov za izdelavo opomnikov pa je njihova izjemna kompleksnost uporabe, saj včasih za vnos preprostega opomnika potrebujemo tudi po več minut, kar nas odvrača od uporabe sicer koristnih pripomočkov. Zaradi tega je programer s psevdonimom “kml.krk” pripravil všečen program za mobilne naprave Android, ki omogoča vnašanje opomnikov na enostaven, hiter in povsem inovativen način. Mobilna aplikacija Simplest Reminder je tako preprosta za uporabo, da vas bo zagotovo v trenutku prevzela.

Program Simplest Reminder za pametne mobilne telefone in tablične računalnike je dosegljiv na spletnem naslovu http://goo.gl/WPAgb oziroma s skeniranjem QR kode. Namestitev bo opravljena tako rekoč v trenutku, saj program zaradi odsotnosti nepotrebnih grafičnih podatkov zasede malo prostora. Ko zaženemo program Simplest Reminder se nam takoj pojavi »maska« za vnos opomnika. Tu vnesemo le kratko obvestilo ter čas in datum sprožitve alarma. Postopek zaključimo s pritiskom na gumb s kljukico. Ker se nam bo opomnik neprestano prikazoval v vrstici za obvestila in ker nas bo aplikacija ob nastavljenem času zvočno opozorila, nanj ne bomo pozabili.

Aplikacijo Simplest Reminder lahko seveda tudi prilagodimo našim potrebam in zahtevam, in sicer s klikom na ikono za nastavitve, ki se nahaja desno spodaj. Tu lahko izbiramo med možnostmi, kot so vibriranje, način vibriranja, uporaba opozorilnega zvoka, nastavitev zvoka in ali naj naprava ob sprožitvi alarma vključi še zaslon. In to je tudi vse kar se tiče dodatnih nastavitev, saj je glavna prednost mobilne aplikacije Simplest Reminder njena izjemna preprostost in enostavnost uporabe, kar vas bo zagotovo nadvse všeč.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku