Računalništvo, telefonija
10.12.2012 15:37
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljše spletne prakse 2012

Podjetje E-Laborat je tudi letos pripravilo jagodni izbor tistega, kar na spletu deluje. Njihovi analitiki in strokovnjaki za spletno poslovanje bodo že tretje leto zapored ob koncu leta naredili izbor najboljših spletnih strani. Priročnik bo postregel s številnimi odgovori na eno vprašanje: »Katere so bile v letu 2012 tiste spletne prakse, ki so se izkazale za najbolj učinkovite in so postale standardi?«
Naročite priročnik zdaj!
Naročite priročnik zdaj!

Najboljše spletne prakse vam bodo za občutno nižjo ceno od prejšnjih izdaj ponudile kar trikrat več, saj so združili moči in znanja z uglednimi strokovnjaki. K sodelovanju so letos namreč povabili še marketinškega guruja mag. Aleša Lisaca in strokovanjak za Facebook in družbena omrežja Mateja Špeharja, ki bosta v priročnik prispevala najboljše, kar sta v letu 2012 zaznala sama.

Letošnji priročnik še nastaja, osnova za izbor najboljših spletnih praks pa je analiza preko 1.200 domačih in tujih spletnih strani ter profilov na spletnih družbenih omrežjih, ki so jih pri E-Laboratu opravili v letu 2012. Na podlagi kriterija “kaj deluje” poteka izbor, ki bo predstavljen v priročniku Najboljše spletne prakse 2012, ki bo na voljo v začetku leta 2013. Priročnik bo opremljen z url povezavami do posameznih primerov, s komentarji in priporočili in bo obsegal preko 150 strani, vseboval več kot 260 primerov dobrih spletnih praks, domačih in tujih, več kot 200 spremljajočih komentarjev in bo pokrival več kot 60 področij in oblik spletnega poslovnega komuniciranja.

V priročniku boste izvedeli:

  • Kako na spletni strani najbolj učinkovito predstaviti vaše izdelke in storitve;
  • Kako lahko učinkovito in kredibilno predstavite svoje podjetje na spletni strani;
  • Kako prepričate uporabnike, da bodo takoj stopili v stik z nami ali celo izvedli naročilo;
  • Kakšen nakupni proces na spletni strani je najprijaznejši za vaše kupce in posledično najučinkovitejši;
  • Kako uporabiti Facebook, YouTube… kot dodaten vir kupcev;


Prednaročila

Cena priročnika v prednaročilu (do 19. decembra) znaša letos samo 55,00 EUR (neto) – redna cena bo znašala 79,00 EUR (neto). Ob prednaročilu boste takoj prejeli darilo: lanski priročnik – Najboljše spletne prakse 2011.

Naročite zdaj, preko spodnjega obrazca!


P.S. RN VIP člani dobite lanski in letošnji priročnik za SAMO 50 eur

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku