Tiskalniki in skenerji
25.05.2021 16:21

Deli z drugimi:

Share

Najboljše sedaj ugodneje kot kadarkoli

V vsakdanjem življenju običajno nimamo potrebe po tiskalnikih, ki bi presegali velikost standardnega A4 ali A3 formata. Ko se pojavi takšna zahteva, se obrnemo na za to specializirane ponudnike.
MIMAKI JV100-160
MIMAKI JV100-160

Pri specializiranih ponudnikih so takšni stroji nekaj povsem običajnega. Tovrstnim nišnim tiskalnikom pravimo široko-formatni tiskalniki. Z njimi je možen potisk papirja, raznoraznih samolepilnih folij, slikarskega platna, cerad ali podobnih površin poljubnih širin. Tako lahko polepimo osebni avto ali steklene površine objekta s poljubnimi motivi, izdelamo cerado tovornega vozila ali talno grafiko trgovskega centra, opremimo objekte z označevalnimi ali reklamnimi tablami in še mnogo več.

MIMAKI, vodilno podjetje v segmentu širokoformatnih tiskalnikov in podjetje CDS, ekskluzivni zastopnik za slovenski trg, predstavljata najnovejša dosežka japonskih inženirjev. Pregovorna japonska zanesljivost, natančnost in posledično impresivna kakovost izpisa so sedaj na voljo ugodneje kot kadarkoli prej.

MIMAKI JV100-160: klasika v moderni preobleki

Za vse, ki prisegate na klasiko, je tu dobri “stari” solvent v modernejši preobleki. Tiskalnik združuje prednosti tradicionalnega solventa in najnovejših tehnoloških dognanj. Tiskajte avto-grafiko (car-wrapping), zunanje ali notranje reklame, folije za svetlobne kasete, okenske nalepke, posterje, platna, nalepke, talne ozačbe, transferje …

Osnovne značilnosti:

 • najvišja ločljivost do 1,200dpi,
 • največja širina medija do 1.620 mm,
 • sedaj barvilo v 600ml ECO kartušah,
 • uporaba funkcije ID cut v kombinaciji z Mimaki rezalniki,
 • opcija MBIS III / Bulk Refill System za uporabo 2,000ml pakiranj barv,
 • izboljšani RasterLink 7.


Mimaki UJV100-160: LED UV napredna tehnologija po dostopni ceni

Najnovejše in brez prave konkurence v vstopnem segmentu rola/rola širokoformatnih tiskalnikov. Izkoristite prednosti sodobne LED UV tehnologije v kombinaciji s cenovno učinkovitostjo. Bodite kreativni in tiskajte na prozorne folije v kombinaciji z belo barvo. S hitrostjo do 23m2/h boste natisnjeno odpremili še isti dan. Brez čakanja, brez sušenja, »ready to go«!

Osnovne značilnosti:

 • najvišja ločljivost tiskanja do 1200 dpi,
 • največja širina medija do 1.620 mm,
 • barvne opcije LUS-210 ali LUS-190 v 1,000ml plastenkah,
 • uporaba funkcije ID cut v kombinaciji z Mimaki rezalniki,
 • izboljšani RIP – Raster Link 7.

Iz dežele vzhajajočega sonca neposredno v vašo delavnico. S pomočjo domačega znanja in več kot 30-letne tradicije – CDS d.o.o. je pravi naslov! (P.R.)

E-mail: sales@cds.si, spletna stran: www.cds.si

Vas zanima več iz te teme?
tisk širokoformatni tisk

Prijavi napako v članku