Telefoni
09.12.2014 11:45
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljše aplikacije sistema iOS leta 2014

Najboljše aplikacije sistema iOS leta 2014
Najboljše aplikacije sistema iOS leta 2014

Ob koncu leta se pri Applu ozrejo na preteklih 12 mesecev in izberejo najboljše aplikacije, ki so jih v tem obdobju predstavili razvijalci. Že tradicionalno se pri tem izognejo najbolj prepoznavnim, kot je Facebook, in izpostavijo podjetja in posameznike, ki še niso tako dobro ustaljeni v svetu mobilnih aplikacij.

Letošnja aplikacija leta je po mnenju Appla Elevate Brain Training (http://bit.ly/1wW5a2A). Gre za izdelek, namenjen izpopolnjevanju vaše koncentracije, hitrosti branja in dojemanja, spomina in matematike. Izjemna aplikacija vam tako ponuja priložnost, da se vsak dan po majhnih korakih izpopolnjujete in s tem izkoristite prednosti, ki jih je prinesla mobilna revolucija.

Najboljša nova aplikacija letošnjega leta je bila Hyperlapse (http://bit.ly/1qJSOCk). Nov izdelek ekipe, ki nam je v preteklosti predstavila priljubljeni Instagram, omogoča snemanje videoposnetkov in predvajanje v pospešeni obliki. Pri igrah je letošnje leto prvo mesto zavzela aplikacija Threes (http://bit.ly/1qhVYTk). Kljub nekoliko visoki ceni predstavlja Threes! povsem novo obliko igranja. Uporabniška izkušnja je izpopolnjena z integracijo karakterjev v igro, ki s svojimi zvočnimi efekti popestrijo dogajanje.

Spregledali niso niti razvijalcev aplikacij za iPad. Pri tem izstopa Pixelmator (http://bit.ly/1vpAW4Y), vrhunski urejevalnik fotografij, ki je bil doslej prisoten zgolj na namiznih računalnikih. Apple s tem že pozicionira iPad kot profesionalno orodje za opravljanje resnejšega dela. Pri igrah za iPad pa je, nepresenetljivo, prvo mesto zasedla izjemna Monument Valley. Gre za mojstrovino razvijalcev, ki so uspeli predstaviti nekaj povsem novega.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku