Računalništvo, telefonija
23.07.2015 13:38

Deli z drugimi:

Share

Najboljša tablica Dell za nerodne!

Tablica Dell Latitude 12 Rugged Tablet bo zlahka prenesla tudi največje obremenitve!
Tablica Dell Latitude 12 Rugged Tablet bo zlahka prenesla tudi največje obremenitve!

Podjetje Dell je s pripravo novega člana družine Latitude postavilo nove standarde na področju tabličnih računalnikov. Tu namreč gre za izjemno vzdržljiv tablični računalnik namenjen tistim, ki delajo v najzahtevnejših okoljih ali pa so preprosto nerodni. Tablica Dell Latitude 12 Rugged Tablet je namreč združljiva s standardom IP65 ter je odporna na udarce, tresljaje, padce, prah in celo vodo.

Tablični računalnik Dell Latitude 12 Rugged Tablet se bo brez težav prikupil tudi zahtevnejšim uporabnikom, saj je opremljen s kakovostnim zaslonom z 11,6-palčno (29,5-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 1.366 x 768 slikovnih točk. Preračunavanju zahtevnejših vsebin je kos Intelov procesor Core M v navezi s kar osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, za shranjevanje podatkov pa je na voljo pogon Solid State z do 512 gigabajti prostora. Na njem je nameščen Microsoftov operacijski sistem Windows 8.1, medtem ko vgrajena baterija ponuja do 12 ur brezskrbnega dela na terenu. Tablični računalnik Dell Latitude 12 Rugged Tablet se v navezi z namensko tipkovnico »spremeni« v priročni kompaktni prenosni računalnik, pri čemer se avtonomijo delovanja skorajda podvoji.

Na vse odporni tablični računalnik Dell Latitude 12 Rugged Tablet je trenutno naprodaj le v Združenih državah Amerike, žal pa še ni znano, kdaj ga bomo ugledali na stari celini. Novost pričakovano ni ravno poceni, saj ameriški trgovci za vstopno različico namreč zahtevajo kar preračunanih 1.830 evrov.


Prijavi napako v članku