Računalništvo, telefonija
11.06.2019 06:10
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Najboljša posodobitev za Windows 10 na voljo za vse

Posodobitev Windows 10 May 2019 Update je na voljo za prenos v okviru storitve za nameščanje popravkov "Windows Update".
Posodobitev Windows 10 May 2019 Update je na voljo za prenos v okviru storitve za nameščanje popravkov "Windows Update".

Če prisegate na operacijski sistem Windows 10, imamo za vas odlično novico. Podjetje Microsoft je namreč najavilo, da je posodobitev z oznako Windows 10 May 2019 Update končno na voljo vsem uporabnikom. To pomeni, da je posodobitev na voljo za prenos v okviru storitve za nameščanje popravkov “Windows Update”, pri čemer je nova posodobitev označena kot različica 1903. Vse, kar moramo storiti je to, da kliknemo na “Download and Install” oziroma “Prenesi in Namesti” ter počakamo, da se namestitev prenese in namesti na naš namizni oziroma prenosni računalnik.

Namestitev posodobitve May 2019 Update za operacijski sistem Windows 10 se nedvomno splača. Z namestitvijo popravka bomo namreč pridobili kar nekaj uporabnih novosti. Med njimi gre izpostaviti predvsem nov grafični vmesnik z novimi temami in ločitev digitalne asistentke Cortana z iskalnim poljem. Omeniti velja tudi možnost odstranitve določenih aplikacij, ki jih doslej ni bilo mogoče odstraniti. Zagotovljena je privzeta podpora za formate RAW, kar bo zagotovo razveselilo napredne uporabnike. S tokratno posodobitvijo je na voljo celo možnost, da namestitev posodobitev oziroma popravkov preložite za do 35 dni in se tako najprej prepričate, da je njihova namestitev varna, za kar se bodo po vsej verjetnosti odločili le redki posamezniki.

Upajmo tudi, da je podjetje Microsoft popravek May 2019 Update dodobra preizkusilo. S popravkom October 2018 Update je namreč uporabnikom osebnih računalnikov povzročilo veliko težav.


Prijavi napako v članku