Življenjski slog
27.05.2022 11:30

Deli z drugimi:

Share

Naj vas to poletje hladi klima, ki ne piha!

Morda ste se že srečali z neznosno vročino v notranjih prostorih in ste vključili klimo, zaradi katere pa vas je bolela glava oziroma vas je obdajal neprijeten občutek zaradi neposrednega pihanja?

Klima Center Tratnjek ima v sodelovanju s podjetjem Samsung za vas popolno rešitev! Samsung WindFree™ klimatske naprave so edinstvene, saj so zasnovane tako, da v načinu WindFree™ zrak prijetno razpršijo skozi tisoče luknjic in tako ne oddajajo neprijetnega občutka hladnega pihanja. Napreden zračni tok enakomerneje razporeja hladen zrak po večjem prostoru. Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings, preko katere lahko uporabnik tudi na daljavo vklopi način čiščenja in hlajenja.

Podjetji Tratnjek d.o.o in Samsung zasledujeta potrebe svojih strank. V zadnjem letu so tako zaradi zaskrbljenosti glede vplivov onesnaževanja, nečistega zraka in povečane potrebe po izboljšanem klimatskem udobju pri podjetju Samsung lansirali izboljšan model klimatske naprave WindFree™ Pure 1.0.

Filter za svež in čistejši zrak

Enota WindFree™ Pure 1.0 je opremljena z elektrostatičnim filtrom PM1.0, ki deluje kot čistilec zraka. Filter PM1.0 ne zajema le izredno drobnih prašnih delcev v velikosti do 0,3 μm, temveč tudi uničuje nekatere vrste zajetih bakterij. Filter PM1.0 je delno pralen, zato uporabnik prihrani pri dodatnih vzdrževalnih stroških, ki nastanejo z menjavo filtra.

Funkcija Freeze Wash

Edinstvena lastnost enote WindFreeTM Pure 1.0 je vključitev tehnologije Freeze Wash. Ta pomaga očistiti enoto in odstrani do 90 % določenih vrst bakterij. S to funkcijo se izmenjevalnik toplote pri notranji enoti ohladi na −15 °C, da enoto prekrije z zmrzaljo. Led, ki se tali, ob preklopu na način odtajanja odstrani določene vrste bakterij, ki se nahajajo v toplotnem izmenjevalniku. Prek aplikacije SmartThings je mogoče prejeti obvestilo v trenutku, ko je izmenjevalnik toplote treba očistiti s funkcijo Freeze Wash.

Indikator stopenj čistosti zraka

Enota WindFreeTM Pure 1.0 je opremljena z naprednim zaslonom, na katerem je mogoče spremljati kakovost zraka v zaprtem prostoru. Laserski senzor, ki se nahaja na zaslonu, meri koncentracije delcev PM10, PM2.5 in PM1.0 v zraku ter se samodejno čisti s funkcijo, ki temelji na umetni inteligenci. Kakovost zraka je izražena s štirimi stopnjami/barvami: »zelo dobra« (modra), »dobra« (zelena), »slaba« (rumena) in »zelo slaba« (rdeča).

Spremljanje kakovosti zraka prek aplikacije SmartThings

Kakovost zraka v zaprtem prostoru je mogoče neprekinjeno spremljati prek aplikacije SmartThings – tudi kadar je enota izklopljena. Ko doseže stopnjo »slaba« ali »zelo slaba«, prejmete obvestilo. Prek aplikacije SmartThings lahko uporabnik na daljavo vklopi način čiščenja. Aplikacija Samsung SmartThings in funkcija glasovnega upravljanja Bixby Voice Control uporabnikom omogočata vklop ali izklop klimatske naprave, izbiro želenih načinov hlajenja, časovno razporejanje delovanja ter spremljanje porabe energije.

Hladilno-ogrevalne rešitve za vsakogar

Ne glede na vaše potrebe (stanovanje, manjši objekti z omejenim prostorom ali večji objekti, kot so pisarne) vam bodo v podjetju Tratnjek d.o.o., ki je uradni uvoznik in distributer za hladilno-ogrevalne rešitve Samsung, svetovali o pravi klimatski napravi ali toplotni črpalki, ki bo zadovoljila vaše potrebe in vam s svojo energetsko učinkovitostjo prihranila denar. Vaše udobje je njihova prioriteta. Naj bo vaš projekt velik ali majhen, enostaven ali zahteven, podjetje Tratnjek je s svojim znanjem in izkušnjami vedno pripravljeno najti pravo rešitev. S svojimi 30-letnimi izkušnjami so opremili že mnogo stanovanj, prostorov in stavb, med drugim tudi letalo, ki služi kot jedilnica v avstrijskem hotelu Novapark!

Ponudbo klimatskih naprav si lahko ogledate na povezavi www.tratnjek.si/klimatske-naprave ali pa kontaktirate njihove prodajne svetovalce, ki vam bodo pripravili cenovno ugodno ponudbo, prilagojeno vašim željam in potrebam. 


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Klimatske naprave


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,