Digitalizacija
20.04.2023 09:09
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nagrade WEBSI Digitalni presežki Slovenije za najbolj drzne in izstopajoče projekte v letu 2023

Odprte so prijave v tekmovanje WEBSI Digitalni presežki Slovenije, največje tekmovanje za digitalne projekte v Sloveniji. Letos pod sloganom “Le drzni bodo izstopali”, bodo organizatorji na WEBSI dnevu nagradili tiste projekte, ki so si v preteklem letu upali pokazati svojo drznost in s tem krojili slovenski digitalni prostor. Žiriji bo letos predsedoval Lovro Peterlin, izvršni direktor A1 Slovenija.
Foto: WEBSI
Foto: WEBSI

Vse podrobnosti o tekmovanju WEBSI najdete na websi.si.

V okviru projekta WEBSI 2023 bodo tudi letos že 12. leto zapored podelili prestižne nagrade WEBSI, ki jih bodo prejeli tisti, ki si v slovenskem digitalnem prostoru drznejo izstopati iz povprečja, katerih projekti so inovativni, prijazni uporabnikom, tehnološko dovršeni in slovensko digitalno panogo postavljajo ob bok globalni. Skupno 34 prestižnih nagrad bodo podelili 14. septembra na WEBSI dnevu v Festivalni dvorani v Ljubljani.


120-članska žirija

Letošnje tekmovanje bo ocenjevala 120-članska žirija, ki jo sestavljajo ugledni in izkušeni strokovnjaki ter praktiki s področja digitalnega poslovanja (strokovna žirija), marketinga (poslovna žirija) in video produkcije (žirija za video). Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in svoje priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualiziranem poročilu. Žirija bo delovala pod budnim očesom predsednika žirije, Lovra Peterlina, izvršnega direktorja A1 Slovenija.


Vrača se nagrada Mladi digitalec leta

Tekmovanje WEBSI bosta letos obogatila dve novosti; nova kategorija Umetna inteligenca (UI), vrača pa se tudi nagrada Mladi digitalec. Skupno bo tako na WEBSI dnevu v 28 različnih kategorijah podeljenih kar 34 nagrad. Podeljene bodo tudi nagrade: Generalni WEBSI prvak 2023, Naj agencija 2023 in Naj naročnik 2023, ter posebne nagrade za Najboljše oblikovanje, Najboljšo vsebina, Najboljšo uporabniško izkušnjo in Naj digitalca 2023.

Zaključek z WEBSI dnevom

Projekt bodo tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom – Festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo potekal 14. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, katere program bodo organizatorji predstavili junija, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene prestižne nagrade, ki bodo razkrile, kdo je letos najbolj zaznamoval slovenski digitalni prostor. Ob koncu tekmovanja bo izšel tudi WEBSI dosje, kjer bodo predstavljeni vsi projekti in njihovi ustvarjalci.

Agencije, podjetja, javne organizacije in drugi lahko svoje digitalne projekte prijavijo v tekmovanje WEBSI Digitalni presežki Slovenije vse do srede, 12. maja 2022.

Več informacij najdete na www.websi.si.

Projekt WEBSI podpirajo:
Medijski sponzorji: Marketing Magazin, Računalniške novice, Val 202, Hitradio Center, Monitor/Mladina, Adverta, Večer, STA, TSmedia, Adria Media, Žurnal24, Super Znamka, Revija Študent, Radio Študent, Media Bus, Radio Ekspres, Dnevnik, Ljubljana Airport, Linea Media, Domenca.
Partnerji: Mercator, Triglav, Argeta, Specto, Vzajemna Barcaffe, iPROM, IAB Slovenia, Elaborat, NETFORK, Europlakat, Edition Digital, WMF, Uxlab, IPM komunikacije,,


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Websi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-LABORAT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri E-LABORAT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-LABORAT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več