Telefoni
11.07.2013 13:39

Deli z drugimi:

Share

Na vse odporni mobilnik Samsung Galaxy S4 Active pristal v Evropi!

Neuničljivi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 Active je pred kratkim pristal v Evropo, zanj pa je na Otoku potrebno v prosti prodaji odšteti od preračunanih 576 evrov naprej. Novost naj bi bila še pred koncem poletja na voljo tudi pri nas.
Samsung razkril neuničljivi mobilnik Galaxy S4 Active
Samsung razkril neuničljivi mobilnik Galaxy S4 Active

Podjetje Samsung je uporabnike storitev mobilne telefonije na Otoku prijetno presenetilo s pričetkom prodaje pametnega mobilnega telefona Galaxy S4 Active, ki je izjemno odporen na prah, udarce, padce, vlago in vodo ter za nameček brez okvar zdrži na globini enega metra do 30 minut, pri padcih pa se odlično obnese do višine poldrugega metra. Novi mobilnik je na voljo v prosti prodaji, zanj pa je potrebno odšteti od preračunanih 576 evrov naprej. Ker je težko pričakovani Samsungov mobilnik prispel na evropska tla, je seveda le še vprašanje časa, kdaj bo novinec na voljo še na sončni strani Alp.

Za preračunanih 576 evrov lahko Britanci odslej kupijo neuničljivi mobilnik Galaxy S4 Active, ki je povsem primeren tudi za opravljanje vsakodnevnih opravil in preživljanje prostega časa. Novost je namreč opremljena s 5-palčnim (12,7-centimetrskim) zaslonom TFT LCD ločljivosti 1.920 x 1.080 točk, medtem ko za nemoteno delovanje mobilnega operacijskega sistema Android 4.2.2 Jelly Bean in nameščene programske opreme skrbi 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 600 frekvence 1,9 gigahercev z vgrajeno grafično kartico Adreno 320. Za zajem fotografij je na voljo kakovosten digitalni fotoaparat ločljivosti 8 milijonov točk in bliskavico LED, za videokonference pa je »zadolžena« spletna kamera ločljivosti dveh milijonov točk.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku