Igre
23.01.2013 13:45

Deli z drugimi:

Share

Na PC prihaja Starcraft II: Heart of the Swarm!

Odlična igralnost in raznolikost taktičnih pristopov je temelj serije.
Odlična igralnost in raznolikost taktičnih pristopov je temelj serije.

Starcraft 2 ena najboljših strategij na PC-ju, ki je poleg odličnega puščavniškega načina vsebovala tudi izredno kompetitiven multiplayer, ki se igra še danes, bo kmalu dobila svoj drugi del celotne triologije.

V prvem delu Wings of Liberty smo spremljali zgodbo Jima Raynorja, ki se je boril proti diktaturni oblasti Arcturusa Mengska in proti potencialni invaziji Zergov. Pri tem mu je pomogal črni templar Zeratul in številni človeški heroji.

V nadaljevanju se bo serija oddaljila od človeške rase in se posvetila nezemljanskim Zergom, ki stavijo na številčnost in brezkompromisno krutost. Glavna junakinja dela bo vsem poznana Sarrah Kerrigan, ki so jo Zergi ujeli in preobrazili v svojo kraljico (Queen of the Zerg).

Blizzardi nam obljubljajo odlično kampanijo, obetajo pa se tudi novosti v multiplayer načinu – ta je še vedno zelo igran, dodatek pa bo zagotovo povečal število igralcev, ki se bodo ponovno vrnili v kompetitivno igranje.

Napovedani izid je 12. marec 2013. Igra bo seveda izšla le za PC, kar je značilno za Blizzardove igre, mi pa jo že nestrpno pričakujemo.


Prijavi napako v članku