Namizni računalniki
23.04.2013 09:55
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

MSI z gigantskim računalnikom vse-v-enem za najzahtevnejše igričarje

Igričarski namizni računalnik vse-v-enem MSI AG2712 bo kot nalašč za igranje tudi grafično najzahtevnejših računalniških iger. Novost je namreč opremljena tako s 27-palčnim zaslonom visoke ločljivosti kot z izjemno zmogljivo strojno opremo.
Vrhunski računalnik vse-v-enem za najzahtevnejše ljubitelje računalniških iger!
Vrhunski računalnik vse-v-enem za najzahtevnejše ljubitelje računalniških iger!

Nov namizni računalnik vse-v-enem podjetja MSI bo marsikaterega ljubitelja računalniških iger pustil brez besed, saj je kot prvi na svetu opremljen s kar 27-palčnim (68,6-centimetrskim) zaslonom visoke ločljivosti. Izjemen zaslon je opremljen s tehnologijo proti bleščanju in lahko izrisuje slike z ločljivostjo do 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Zaradi nizkih zakasnitvenih časov je primeren tudi za najzahtevnejše računalniške igre, in sicer od dirkaških iger pa vse do prvoosebnih streljačin.

Igričarski namizni računalnik vse-v-enem MSI AG2712 je opremljen z izjemno zmogljivo strojno opremo in mu vsaj zlepa ne bo zmanjkalo sape. Inženirji so namreč najzmogljivejšo različico novosti opremili s 4-jedrnim procesorjem Intel Core i7 3630QM frekvence 2,4 gigahercev, 16-gigabajti sistemskega pomnilnika DDR3 in grafično kartico Nvidia GeForce GTX 670MX s kar tremi gigabajti lastnega pomnilnika. Windows 8 je nameščen na pogonu Solid State kapacitete 128 gigabajtov, medtem ko je za shranjevanje podatkov na voljo hitri trdi disk s kar terabajtom prostora.

Namizni računalnik vse-v-enem MSI AG2712 se lahko pobaha še z DVD zapisovalnikom, bralnikom pomnilniških kartic 3-v-1, brezžično povezavo Wi-Fi, spletno kamero ločljivosti dveh milijonov točk, šestimi vmesniki USB, gigabitno mrežno kartico in še mnogo več. Podjetje MSI bo novi igričarski računalnik vse-v-enem ponudilo v prodajo še pred poletjem. Čeprav bo maloprodajna cena tržno izjemno zanimivega računalnika razkrita šele tik pred pričetkom prodaje, bo ta zagotovo vse prej kot nizka.


Prijavi napako v članku