Prenosni računalniki
25.05.2013 14:36

Deli z drugimi:

Share

MSI GT70 Dragon Edition 2: Prvi igričarski prenosnik s procesorjem Intel Haswell

Prenosni računalnik GT70 Dragon Edition 2 podjetja MSI je prvi igričarski prenosnik, ki za preračunavanje podatkov uporablja najnovejši Intelov procesor Haswell. Preračunavanju najzahtevnejših grafičnih oblik pa je kos izredno zmogljiva grafična kartica Nvidia Geforce GTX780M.
Prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 bo zlahka poganjal tudi grafično najbogatejše igre!
Prenosni računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 bo zlahka poganjal tudi grafično najbogatejše igre!

Podjetje MSI je najnovejši Intelov procesor s procesorskimi sredicami Haswell izkoristilo za pripravo enega najzmogljivejših prenosnih računalnikov za igranje iger doslej. Prenosnik MSI GT70 Dragon Edition 2 namreč v navezi z zmogljivo grafično kartico Nvidia Geforce GTX780M v merilnem programu 3DMark Vantage doseže več kot 36-tisoč točk. Procesor Intel Haswell pripomore še k pohitritvi delovanja prenosnika ob hkratnem zmanjšanju porabe električne energije.

Igričarski računalnik MSI GT70 Dragon Edition 2 se lahko pobaha še z visokokakovostno kovinsko tipkovnico, dvema pogonoma Solid State povezanima v način Raid 0 in kar tremi video izhodi. Kljub izjemno zmogljivi strojni opremi je novi prenosni računalnik podjetja MSI tanek in prenosen, saj v debelino meri le slabih 22 milimetrov in tehta 2,9 kilograma. Podjetje MSI naj bi novost predstavilo že na junijskem računalniškem sejmu Computex 2013, in sicer 3. junija.

Računalniški gigant MSI naj bi na letošnjem Computexu predstavil še šibkejšo in cenejšo različico prenosnika GT70 Dragon Edition 2. Ta naj bi bila opremljena s 14-palčnim (35,6-centimetrskim) zaslonom in grafično kartico Nvidia Geforce GTX765M. Miniaturni igričarski računalnik MSI naj bi na račun manjšega zaslona tehtal zgolj dva kilograma.


Prijavi napako v članku