Življenjski slog
23.09.2021 17:35
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Enostavna in ugodna rešitev za zaščito vašega doma

Varnosti nikoli ni premalo, še posebej ko govorimo o varnosti vašega doma in imetja. Živimo v času tehnološkega presežka, ki nam omogoča veliko mero udobja, a v zameno za razkošje smo na vsakem koraku tarča nepridipravov. Kljub temu, da živite v mirni in na videz varni soseski, to še ne pomeni, da ste vi in vaše premoženje zavarovani. Za kibernetsko varnost poskrbite s požarnimi zidovi in protivirusno programsko opremo. Za običajnega uporabnika je to dovoljšna zaščita. Kaj pa fizična varnost? Zakaj veliko ljudi niti ne pomisli na varnost svojega doma? Zato ker se ne zavedajo, kako preprosta rešitev je mrežni snemalnik KKmoon za zagotavljanje varnosti doma in okolice. Spletni prodajalec Cafago je na TEJ POVEZAVI pripravil akcijsko ponudbo za novi mrežni snemalnik KKmoon. Uporabite kodo CC601 in mrežni snemalnik je lahko vaš za ugodnih 59,99 evrov.

Danes je na voljo več možnosti za snemanje in upravljanje videonadzora, vendar mrežni video snemalnik (NVR) ostaja med najbolj priljubljenimi rešitvami za podjetja in posameznike. Za razliko od snemalnih rešitev, ki temeljijo na osebnih računalnikih, je NVR razmeroma enostaven za uporabo in za nastavitev ni potrebo veliko predhodnega znanja in izkušenj. Prav tako so dobra izbira, če uporabljate zastarelo (legacy) infrastrukturo, saj NVR-ji podpirajo tako analogne kot IP kamere in celo analogne HD kamere. Pri tem pa ne potrebujete zamenjati vseh vaši koaksialnih kablov.

Pri nakupu boste dobili osrednje nadzorno središče oziroma mrežni snemalnik KKmoon, ki omogoča predvajanje posnetkov v ločljivosti 1080p. Na voljo imate 4 načine snemanja: ročno, načrtovano, ob zaznanem gibanju in v primeru alarma. Za shranjevanje posnetkov je na voljo priključek za 3-5 palčni SATA trdi disk (ni vključen). Mrežni snemalnik lahko povežete z Android ali iOS napravo in v realnem času spremljate dogajanje v vašem domu.

Poleg snemalnika boste dobili še štiri 1.0 MP brezžične zunanje IP kamere, ki so obenem tudi vodoodporne. Nočno snemanje jim omogoča IR senzor, posnetke pa lahko pregledujete tudi na daljavo. Za prenos podatkov uporablja dve Wi-Fi anteni, ki zagotavljata brezhiben signal in nemoteno predvajanje posnetkov. Ob zaznanem gibanju ali alarmu, vas mrežni snemalnik o tem obvesti preko telefona.

Ne podcenjujte nepridiprave in ne zanašajte se na občutek varnosti. Investirajte v varnostno opremo KKmoon in miren spanec je zagotovoljen. Na TEJ POVEZAVI vas čaka mrežni snemalnik po akcijski ceni. Spletni prodajalec Cafago vam ga dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Vas zanima več iz te teme?
brezžične kamere

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več